Dupa cum ati putut afla, Alberto Del Rio a castigat centura World Heavyweight de la Big Show in urma unui meci Last mand standing, saptamana trecuta la SmackDown. De atunci, au existat mai multe speculatii vizavi de motivul pentru care WWE a decis schimbarea campionului.

Conform unor surse din companie, motivul pentru care Big Show a pierdut centura mondiala este ca nu a ajuns la o intelegere vizavi de prelungirea contractului cu WWE. Pentru ca actualul contract al lui Big Show expira si cum viitorul sau in companie era incert, Vince McMahon a decis sa il faca pe Del Rio noul campion.

Mai multi angajati din companie au avut impresia ca meciul impotriva lui Del Rio va fi ultimul pentru Big Show.  Se pare ca in abia in aceasta saptamana, Big Show si WWE au ajuns la o intelegere.

Se pare ca oficialii din companie au fost foarte nervosi pentru ca negocierile s-au intins pe o perioada atat de lunga, dar pentru ca acum Del Rio este campionul mondial, atentia echipei de creatie s-a mutat pe title reign-ul.