UPDATE

Printr-un mesaj pe Facebook, Conor McGregor a anunţat, printre altele, că nu se retrage din UFC/MMA.

Conor McGregor, campionul mondial featherweight din UFC, a luat ieri fanii prin surprindere cu un mesaj postat pe Twiter, prin care își anunța retragerea.

După ce mai mulți fani au speculat că ar putea fi o glumă, reporterul de MMA Ariel Helwani a menționat că nu este cazul. Conform surselor acestuia, mesajul este real, însă motivele pentru Care McGregor ar fi luat această decizie sunt neclare.

Dana White, președintele UFC, a anunțat la ESPN SportsCenter faptul că McGregor a fost retras de pe card-ul UFC 200, unde trebuia să lupte în main event contra lui Nate Diaz. Motivul invocat de White este că McGregor a refuzat să vină în Las Vegas pentru o conferință de presă și pentru filmarea unor materiale promoționale de promovare a evenimentului.

Pe mai multe site-uri de știri, precum New York Daily News, au început deja să circule zvonuri conform cărora Conor McGregor se îndreaptă spre WWE. Aceste speculații vin după ce, cu o zi în urmă, Conor a început să-i urmărească pe Twitter pe Triple H, Shane McMahon, Stephanie McMahon și Becky Lynch.

Mai mult, antrenorul lui Conor, John Kavanagh a postat o poză cu Jimmy Hart pe Instagram, cu descrierea ”Noua uniformă de lucru”. De asemenea, Becky Lynch a postat și ea o poză cu McGregor pe Instagram, în care îl invită pe acesta în WWE.