Meciul John Cena & Nikki Bella vs. The Miz & Maryse, dar mai mult ceea ce s-a întâmplat după el, cererea în căsătorie a lui Cena, a schimbat drastic planurile pentru Wrestlemania 33 conform unui articol publicat de Sportskeeda.

Planul iniţial pentru John Cena era să aibă un meci cu Undertaker, în schimb, după cum ştim cu toţii, Cena a făcut parte din meciul amintit mai sus, iar Undertaker a fost în main event versus Roman Reigns.

Aparent ideea cererii în căsătorie a fost a lui Kevin Dunn, care i-a spus-o lui Vince McMahon, care la rândul lui a avut nevoie de câteva săptămâni pentru a îl convinge pe Cena, care iniţial nu a dorit acest lucru. Dacă Cena nu accepta, planul era ca la Royal Rumble Undertaker să câştige titlul WWE de la AJ Styles, pentru a îl pierde tot împotriva lui Styles la Elimination Chamber, după ce Cena l-ar fi eliminat din meci.

Cât pentru Miz, planul era ca Shinsuke Nakamura să debuteze la Wrestlemania, fiind oponentul surpriză ales de Daniel Bryan pentru a îl înfrunta pe The Miz, pentru titlul Intercontinental.