Vorbind pentru The Ringer Wrestling Show, Randy Orton a discutat despre unele dintre storyline-urile sale “dure” și ” dificile”, cum ar fi feud-ul său foarte denigrat cu “The Fiend” Bray Wyatt.

“M-au pus în mască o săptămână, iar în săptămâna următoare nu am mai avut-o și pielea mea era vindecată. Este greu. Te duci acolo și îți faci treaba cât mai bine. Chiar dacă dau foc la un mort și el este babyface.

Mi-a fost foarte greu să încerc să fac acest lucru real, dar cred că am făcut o treabă suficient de bună încât, chiar dacă a fost un pic cam ciudat pentru unii oameni, pentru că am încercat cu adevărat să cred că trec prin asta, cred că i-a ajutat pe oameni să creadă un pic mai mult, în timp ce noi suspendam realitatea și încercam să-i facem să creadă ca și cum s-ar fi uitat la cel mai recent film de Halloween.

Ei vor să creadă și să fie distrați, așa că, dacă pot să accept asta și să o fac reală și să o fac să fie ceva ce simt eu și nu sunt doar cuvinte pe care un scriitor de 22 de ani le-a scris pe hârtie pentru mine, dacă o cred și o fac a mea, pot să-i fac să creadă. Asta s-a cam schimbat cu promo-urile mele.”