Conform unor surse din companie, WWE i-a oferit un nou contract lui Brock lesnar. Oficialii vor sa-l pastreze pe Lesnar si dupa WrestleMania 29 cand ii expira actualul contract. Se pare ca noul contract este asemanator cu cel oferit de WWE anul trecut, adica implica cateva milioane de dolari  si aparitii la show-urile saptamanale inainte de un meci la PPV.  Trebuie mentionat faptul ca suma vehiculata pe care o incaseaza Lesnar din contractul ce expira dupa WrestleMania 29, este de 5 milioane de dolari.

Se pare ca Lesnar nu a semnat inca contractul cu WWE si probabil ca nu il va semna in curand, pentru a avea un avantaj in negocieri. Vizavi de un potential meci intre Brock Lesnar vs The Undertaker, se pare ca Taker nu este intr-o conditie fizica foarte buna si din cauza modului mai brutal in ring al lui Lesnar, oficialilor le este frica sa faca bookingul pentru acest meci.

Ne putem astepta ca Brock Lesnar sa revina la WWE TV in februarie 2013 pentru a incepe storyline-ul impotriva lui Triple H ce ar culmina apoi cu un meci la WrestleMania 29 (rematch pentru SummerSlam 2012). Se pare ca finalul meciului va fi decis in functie de viitorul lui Lesnar in companie. Daca acesta va semna o noua intelegere cu WWE, echipa de creatie a luat deja in calcul doua meciuri pentru acesta. Primul ar fi, Brock Lesnar vs CM Punk iar al doilea ar fi Brock Lesnar vs The Undertaker. Oficialii din companie se gandesc deja ca un potential meci intre Lesnar si Undertaker ar atrage foarte multi fani insa totul depinde de conditia fizica in care se afla Taker. Echipa de creatie ar vrea ca feudul sa inceapa de la schimbul de priviri intre cei doi, ce a avut loc la UFC 121.