The Wyatts Compound

Analiza: Acest segment a fost putin mai serios decat restul dintre cele doua echipe si de asemenea a fost interesant sa vedem “casa” Wyatts. Cel mai interesant lucru dupa acest segment este faptul ca este foarte imprevizibil. De aici se poate intampla absolut orice, dar trebuie sa recunosc ca simt ca New Day se va destrama. New Day au facut o treaba foarte buna punand over pe Wyatts. De la inceputul feud-ului, pana la segmentul cu Woods de saptamana trecuta si pana acum.

Acest segment a fost ceva mai diferit as putea spune, dar sunt mereu deschis la ceva nou, dar pe alta parte mi s-a parut ca a fost o dezamagire. Adica nici macar nu era wrestling. A fost mult prea taiat, neclar si editat. De asemenea booking-ul a fost slab. Dupa ce s-au batut pe taramul Wyatts, cei 3 i-au lasat pe New Day sa plece?

As fi preferat inca un segment de talking in ring decat asta. New Day si Wyatts sunt foarte buni la talking si chestia asta nu era necesara. Daca voiau neaparat sa mentina acest segment-omagiu pentru Final Deletion puteau macar sa il faca mai interesant prin capturarea lui Woods. Wyatts sa il captureze pe Woods la ei mi s-ar fi parut mult mai interesant.

Acest segment a avut si parti pozitive si parti negative, dar as putea spune ca segmentele celor doua echipe din trecut au fost mult mai bune decat acesta. Cu exceptia psihologiei din acest segment nimic nu prea m-a captivat.

Pro: Sumbru, imprevizibil, interesanta psihologie

Contra: Mult prea taiat, neclar, booking slabut