TAG TEAM APOCALYPTO 
TNA World Tag Team Championship

Habar nu am ce vrea să însemne asta, dar cred că va fi un haos frumos. Meciul începe în Dome of Deletion şi ultima echipă care rămâne în meci câştigă titlurile… Şi este Falls Count Anywhere. 

Campionii, The Broken Hardys, sunt primii care apar. Broken Matt spune că orice echipă poate participa în acest meci. Primul răspuns vine din partea Helms Dynasty, adică Trevor Lee, Andrew Everett şi Gregory Helms. Urmează Rock ‘n’ Roll Express, apoi foştii campioni – Decay. Dome of Deletion este plin de fum şi evacuat, iar camerele se mută pe Lashley şi Edwards care se bat prin pădure. Broken Hardy şi Rock ‘n’ Roll Express aruncă cu artificii către celelalte două echipe. Revelionul a venit mai repede. Dinastia Helms încearcă să plece, dar se trezesc cu Broken Matt în maşină. Jeff Hardy îl ia pe arbitru şi pleacă pe motocicletă în urmărirea lor. Primul pin are loc la marginea drumului. Între timp Decay omoară nişte random guys. Rockstar Spud interacţionează cu Bravado Brothers, iar în cealaltă parte Broken Hardys continua lupta cu Dinasta lui Helms în faţa unui magazin, cred. Decay mai omoară nişte tipi, iar cealaltă luptă se duce acum în faţa unei căi ferate. Decay continuă masacru, în timp ce Spud îşi aşteaptă partenerul… Care este (Horn)Swoggle! În cealaltă parte a proprietăţii Hardy, Matt este numărat de Trevor Lee, dar pin-ul este întrerupt în ultimul moment după ce Broken Matt mută o barcă cu puterea minţii. Dinastia Helms îşi varsă furia pe barcă, până când Helms este aruncat în lacul reîncarnării de Matt. Iar Helms se întoarce cu un vechi gimmick din WCW, dar este repede aruncat în lac de discipolii săi. 

The Bravado Brothers intră şi ei în acţiune, iar The Broken Hardys se luptă cu Rock ‘n’ Rolls Express într-un ring separat. În cele din urmă veteranii din acest meci sunt eliminaţi după un Twist of Fate. 

Spud şi Swoggle profită de situaţia din Dome of Deletion şi îi elimină pe Bravado Brothers. Hornswoggle îl trădează pe Spud, iar astfel Trevor Lee şi Everett îi elimină. Între timp Edwards şi Lashley încă se bat undeva prin pădure. În scenă apare şi Road Warrior Animal care face mişto de Ricky Morton. În meci intră şi DCC, care sunt reprezentaţi doar de James Storm. Un random guy care poartă aceeaşi mască este numărat de Abyss, în consecinţă DCC sunt eliminaţi. 

Lupta se duce acum lângă vulcan, unde apar şi Edwards şi Lashley. Lee şi Everett vor să îl îngroape pe Matt, dar este salvat de Hurricane Helms. Broken Matt îi elimină pe Everett şi Lee, după care îi îngroapă şi lansează citatul anului în lumea wrestling-ului: “Even the man with three H’s would be proud of how we buried this promising talent.”

Hardys şi Decay se bat în jurul focului, iar lupta se încinge când Matt îl loveşte pe Abyss cu Janice, iar Jeff îl aruncă pe Crazzy Steve în vulcan. Broken Hardys câştigă meciul, iar la final Reby dezvăluie că este însărcinată.