Singurul meci pentru care am fost hyped. Mă aşteptam să îl pună în pre-show, dar nu credeam că va fi primul. Cât timp lor nu le pasă de divizia cruiserweight, cum se aşteaptă ca fanii să fie interesaţi?
Cu toate acestea, au scos maximum din timpul pe care l-au avut şi a arătat ca un meci competitiv, dar garantez că s-a văzut doar o mică parte din ce pot realiza Gulak şi Orcan împreună.
Câştigător: Drew Gulak
Rating: ***
Părea venit de nicăieri meciul, dar a fost folosit pentru a continua storyline-ul cu Roman Reigns, Rowan & Bryan şi, din moment ce nu Reigns şi Bryan nici nu au apărut, mă surprinde că nu l-au pus pe main card.
Dacă are vreo importanţă, meciul începuse să o ia pe calea cea bună când l-au întrerupt.
Câştigător: Buddy Murphy via DQ
Rating: **1/4
Nu ştiu ce poate fi mai rău. Că nu sunt apărate titlurile la echipe sau că primesc cinci minute? Domnişoarele s-au prezentat onorabil, iar The IIconics sunt întotdeauna entertaining.
Câştigătoare: Alexa Bliss & Nikki Cross
Rating: **
Era de aşteptat să înceapă cu unul dintre meciurile celor două canadience, dar mă aşteptam să fie cel cu Trish.
Stipulaţia a avantajat-o pe Natalya, care şi-a pus în valoare talentul, astfel de meciuri, cu o latură mai tehnică, o pun cel mai bine în valoare. De asemenea, publicul a fost hot. Şi asta sunt singurele lucruri care mi-au plăcut aici. Manevrele de submission ale lui Becky au fost cringe, nici nu a executat Sharpshooter-ul corect.
Continuă seria de meciuri slabe ale lui Becky, de când este campioană, şi per total, până acum, este un reign mediocru.
Câştigătoare: Becky Lynch
Rating: **3/4
A fost exact ceea ce ştiam că va fi. Nu pot să mă plâng, pentru că nici Dolph Ziggler nu este exact un full timer şi i-a furat Goldberg vreo oportunitate.
Ziggler l-a făcut pe Goldberg să arate ca un superstar. Dacă vor să continue acest storyline cu Ziggler, mă gândesc că ar ieşi un meci decent între el şi Michaels.
Câştigător: Goldberg
Rating: NR
Ricochet a venit îmbrăcat ca un super erou, anticipând parcă prin ce va trece în timpul meciului.
Într-adevăr, a arătat ca un super erou, lovit din toate părţile, singur împotriva tuturor, doar că nu a câştigat la final. Mi-a plăcut meciul, chimia este evidentă, doar că, la fel ca precedentul meci, parcă şi-au pus singuri frână. Parcă revăd meciurile dintre AJ şi Owens, tot pentru titlul United States. Să sperăm că la al treilea îşi vor permite să arunce cu tot ce au mai bun.
Câştigător: AJ Styles
Rating: ***1/2
A fost o situaţie asemănătoare ca la Shayna Baszler/Mia Yim. Dar aici nu sunt sigur dacă publicul nu o vede pe Ember ca un challenger credibil sau doar nu le-a păsat cu totul de meci.
Păcat că nu au existat reacţii, pentru că fetele au lucrat chiar un meci bun. Problema este că nu a existat vreun moment de dramatism, în care victoria lui Ember să nu pară imposibilă.
Câştigătoare: Bayley
Rating: ***
Oribil design are noul tricou al lui Kevin Owens. Oribil a fost şi meciul, nu îmi vine să cred că Shane McMahon este un personaj constant şi care are meciuri în 2019.
A fost un bullshit, graţie selling-ului lui Owens am avut puţină tensiune legată de faptul că s-ar putea să piardă. Sper că aici s-a terminat feud-ul.
Owens nu a mai primit ca lumea după ce a pierdut titlul Universal. A fost încercarea cu “Face of America”, dar au abandonat după puţin timp. Irosesc un talent important în mizerii de genul.
Câştigător: Kevin Owens
Rating: *3/4
Surprinzător de bun meciul. Trish s-a mişcat excelent, nici nu s-a cunoscut că nu a mai avut un meci serios de foarte mulţi ani.
Charlotte s-a mişcat şi ea bine, fiind avantajată şi de structura meciului, ea fiind figura dominantă în meci. Păcat că publicul a fost mort pe mare durată din meci şi s-a trezit de nicăieri să strige “This is awesome”. Stupid.
Câştigătoare: Charlotte Flair
Rating: ***1/2
Limitat cum este, Kofi Kingston şi-a făcut treaba în poziţia de underdog şi încrederea de sine arătată în ring îl face un campion credibil. Orton, în schimb, pare că doar şi-a făcut meseria. În cel mai mare sictir posibil. Nu a schiţat nimic, doar şi-a executat manevrele cu aceeaşi expresie facială pe toată durata meciului şi aruncând înjurături încontinuu. Publicul chiar era hyped pentru meci, dar Orton a dovedit din nou că este cel mai bun remediu pentru insomnie.
Finalul a fost, într-adevăr, bullshit, doar pentru a prelungi fără sens feud-ul. Mi se părea că un meci, în care Kofi să demonstreze ce avea de demonstrat era de ajuns. Fără să iau în calcul finalul, per total a fost un meci okay, dar Orton s-a comportat de parcă nu ar fi vrut să fie acolo.
Câştigător: Double Countout
Rating: **3/4
Mă arunc acum, dar gimmick-ul lui Wyatt poate să devină un personaj legendar dacă au grijă de el. Intrarea pare scoasă din cele mai bune filme horror. Personajul, cu totul, este construit până la cel mai mic detaliu, iar Wyatt îl execută la perfecţie înainte, în timpul şi după meci.
Balor îşi va lua nişte timp liber, aşadar nu aveam emoţii că nu va câştiga. E un început bun, dar trebuie să continue tot aşa, Wyatt are nevoie să câştige feud-uri importante. Sunt foarte curios să văd cum va evolua personajul.
Câştigător: The Fiend
Rating: NR
Nu a fost main event-ul clasic care să închidă un PPV, a fost un meci cu Brock Lesnar, ştiam la ce să ne aşteptăm, a durat sub 15 minute, dar au fost, fără doar şi poate, cele mai bune minute de wrestling de pe întreg cardul. Spre deosebire poate de alte dăţi, Lesnar şi-a dat silinţa, a vândut ca nebunul pentru Rollins şi a încheiat reign-ul cu o prestaţie de lăudat.
La prima vedere, Brock Lesnar a câştigat servieta MITB şi titlul doar pentru a îl pune încă o dată over pe Rollins, după ce a fost învins şi la Wrestlemania. Fără să găsesc vreo altă explicaţie, pot spune că storyline-ul (sper să se fi încheiat aici) a avut un pay-off suspect de bun.
Câştigător: Seth Rollins
Rating: ****