The Miz defeated Seth Rollins&Finn Balor

Analiza: Ei bine, acest meci a fost la fel de nebunatic, precum era si de asteptat. Ce am apreciat foarte mult au fost interactiunile lui Miz, atat cu Rollins, cat si cu Balor, acesta fiind poate in opinia mea, starul acestui bout, datorita faptului ca a incorporat si foarte mult storytelling, pe langa manevrele pe care le-a executat.

Imprevizibilitatea a facut acest bout sa fie mult mai bun decat m-am asteptat, cand am vazut ca a fost anuntat, deoarece chiar nu stiai cine urma sa castige, nearfall-urile fiind intr-adevar excelent de bine executate. Mi-a placut ca am reusit sa vedem si o varianta mai updatata a lui Finn, acesta avand o performanta mai ampla pentru prima oara de cand a revenit din aceea accidentare.

Am apreciat faptul ca si cele mai importante storyline-uri de la RAW au continuat, precum si faptul ca una noua a inceput, adica cea dintre Balor si Bray Wyatt. Totusi, echipa creativa a WWE-ului merita felicitata pentru modul in care au reusit sa il construiasca pe The Miz de cand a ajuns la RAW, acesta fiind unul dintre wrestleri cu cea mai multa credibilitate de la “brand-ul rosu”

Rating: ****