Royal Rumble HYPE Opener!

Analiza: Segmentul acesta m-a facut sa realizez ca potentialul meciului Royal Rumble de anul acesta este chiar imens, unul dintre cele mai mari din ultimii 10-15 ani, dupa parerea mea. Atat de multe storyline-uri sunt incorporate, atat de multi wrestleri importanti implicati si atat de multe surpriza care pot aparea. Chiar arata grozav, iar WWE-ul a pus accentul pe acest lucru in opener-ul acestui RAW.

Singura parte proasta a acestui segment a fost promo-ul lui Roman Reigns, care nu a fost neaparat rau, insa nu a fost potrivit pentru un babyface, mai ales unul din main-event. Daca vor sa il faca sa sune ca un heel doar ca sa justifice huiduielile, atunci o iau pe ruta gresita. Mai bine ar face turn-ul complet si ar termina odata cu toata povestea aceasta cu Roman Reigns-babyface.

Toate momentele cu Brock din acest segment chiar au fost foarte bune, mai ales acel staredown cu Sami Zayn. Acesta poate fi plictisitor din cand in cand, insa putini wrestleri stiu sa “curete” ringul in cateva secunde, mai bine decat Brock.