In ultimul deceniu, WWE-ul a avut o singura fata a companiei, iar aceea a fost si este, John Cena. Acesta a castigat pana acum tot ce se putea: multiple titluri mondiale, meciul Royal Rumble, servieta Money in the Bank, titlul US, precum si titlurile la echipe. Singura centura care ii lipseste din palmares, este cea Intercontinentala, iar aparent acesta se va lupta pentru ea in primul sau feud de dupa revenire.

Site-ul celor de la Forbes, raporteaza faptul ca planurile actuale pentru Cena, nu se refera la o propulsare imediata catre main-event, ci la un scurt feud pentru titlul Intercontinental, cu The Miz, la Royal Rumble. Aparent, WWE-ul isi doreste ca acest feud sa serveasca ca un precursor pentru cel de-al 16-lea sau titlu mondial, care probabil va fi castigat la Wrestlemania.

Acest feud nu putea veni intr-un moment mai oportun, cu The Miz ca poate cel mai “hot” heel al companiei dupa feud-ul sau recent cu Daniel Bryan si Dolph Ziggler si cu un John Cena reintors, care cel mai probabil va primi ovatii de babyface in urmatoarea perioada. De asemenea, WWE-ul isi doreste sa se bazeze pe faptul ca titlul Intercontinental este singurul pe care Cena nu l-a castigat pana acum, ca si motivatie pentru acesta.

Un posibil reign al lui Cena ca si campion Intercontinental nu va face decat sa creasca prestigiul titlului chiar si mai mult, dupa reign-ul de succes al lui The Miz. Totusi, planurile pentru Wrestlemania 33 raman neschimbate, Cena urmand sa aiba in Orlando un meci cu The Undertaker.