Stone Cold Steve Austin a comentat discutia avuta cu Paul Heyman in timpul podcastului in care a reiesit ca vrea sa lupte contra lui Brock Lesnar.Austin a zis ca nu pregateste o revenire in ring si ca doar a ridicat sperantele oamenilor.

Conform unor surse, Steve Austin si Brock Lesnar au discutat despre un posibil meci intre ei, mai ales ca cei doi nu au avut un meci pana acum. Zvonurile au inceput sa se inmulteasca si pentru ca Paul Heyman este prieten cu cei doi wrestleri, astfel ambele parti fiind pe aceeasi lungime de unda. Austin a declarat in mai multe randuri ca nu se pregateste de o revenire in ring insa ar lua in calcul un ultim meci doar daca totul este facut cum trebuie si ca ar primi acceptul medicilor de a lupta. Se pare ca ideea de Death Match, a fost adusa ca stipulatie pentru ca meciul s-ar apropria mai mult de o bataie, decat de un meci de wrestling in ring, astfel, gatul lui Austin fiind protejat.

Sursele au raportat ca nimeni din WWE nu era pregatit ca discutia sa mearga in aceasta directie in timpul podcastului, dar Heyman a pus intrebarea. Austin avea raspunsul pregatit, iar coordonatorul de grafica era pregatit si el. Chiar daca se stia ca aceasta discutie va merge in aceasta directie, Heyman nu stia raspunsul lui Austin si de asemenea, nu stia ca acesta va tine un promo pe el.

Chiar daca pe WWE Network a fost facut teaser pentru meciul dintre ei, meciul nu va avea loc sau daca nu are loc in acest an, aproape sigur nu o sa mai aiba loc. Se pare ca Vince McMahon a fost destul de nervos la finalul podcastului pentru ca daca acest meci nu o sa aiba loc, WWE nu are nimic ce ar putea sa se aproprie de nivelul unui posibil meci intre cei doi, iar acum, asteptarile fanilor sunt mari.