Dupa cum ati putut afla de pe WrestleBook.RO, Doctorul Chris Amann l-a dat in judecata pe CM Punk si cere despagubiri in valoare de 1 milion de dolari. Amann a intentat procesul dupa ce Punk l-a acuzat pe acesta ca a stabilit un diagnostic gresit.

De asemenea, WWE a publicat o declaratie de presa in care sustine procesul contra lui CM Punk, compania publicand inclusiv secvente video in care incearca sa demonstreze ca acuzatiile fostului wrestler sunt false

CM Punk a declarat ca la meciul de Royal Rumble 2014 din 26 ianaurie, a luptat in ring cu o infectie de forma unei galme  avand culoarea mov, localizata pe spate:

– CM Punk nu a discutat problemele sale medicale cu echipa din WWE;

– WWE nu are nicio inregistrare medicala in care sa reiasa ca acesta avea problemele medicale;

– Prima data cand WWE a auzit de aceste probleme a fost cand avocatul lui Punk, a trimis o scrisoare pe 22 august 2014, dupa ce contractul sau expirase

Dave Meltzer a publicat urmatorul mesaj, incercand sa explice de ce a fost intentat acest proces:

Exista un motiv pentru care a aparut acest proces acum.

Au pierdut prima runda in fata lui CM Punk, si acum considera ca el i-a invins in propriul joc si de asta au initiat procesul.

Cand au ajuns la o intelegere, ei au crezut ca ei ies in avantaj. Cu toate cele intamplate in viata lui Punk, si-au schimbat parerea 180 de garde si considera ca au fost lucrati. 

Cine se gandeste la “cine o sa castige procesul”, rateaza intregul scop al actiunilor WWE. Nu o sa ajunga la un proces. Este vorba de razbunare pentru ca au fost pacaliti in a ceda unor cerinte prea repede. Asta cel putin considera WWE-ul. Si sunt obligati sa o faca prin doctor pentru ca nu o pot face direct.