Conform unor surse din WWE, ne putem astepta ca Rusev si Jack Swagger sa aiba un feud la WWE TLC 2014. Cei doi au fost implicati deja intr-un feud in acest an, in timp ce Rusev primea push. Reamintim ca Rusev a avut parte de cea mai importanta victorie de pana acum, in fata lui Jack Swagger la SummerSlam 2014. Diferenta de acum, este ca feudul dintre cei doi are la mijloc centura United States si dorinta lui Jack Swagger de a se razbuna pe actualul campion pentru ca l-a accidentat pe Zeb Colter.

Un rematch intre Nikki Bella si AJ Lee pentru centura divelor este posibil sa fie anuntat pe card-ul PPV-ului, existand inclusiv varianta ca Brie Bella sa fie adauga in meci, astfel avand loc un Triple Threat.

Vizavi de main event, ce o sa fie un meci tip Tables intre John Cena vs Seth Rollins, ne putem astepta ca Cena sa castige acest meci. Este posibil ca victoria sa fie una controversata care sa pregateasca revenirea lui Randy Orton. Ideea este ca Orton sa inceapa un feud cu Rollins in timp ce John Cena sa inceapa feudul cu Brock Lesnar pentru meciul de la Royal Rumble 2015 din ianuarie.