In fiecare an, apar zvonuri ce indica o posibila trecere a legendei Sting in WWE, compania pentru care nu a luptat niciodata. De cele mai multe ori, personal, nu dau o importanta foarte mare acestor zvonuri insa recent, acestea au inceput sa apara din ce in ce mai des.

Sting a fost singurul nume important din WCW ce a preferat sa nu semneze cu WWE cand fosta sa compania a fost achizitionata de Vince McMahon, motivul principal fiind ca nu are incredere in bookingul lui McMahon. Acesta a declarat in nenumarate randuri ca daca ar fi semnat cu WWE, ii era frica ca urma sa nu fie folosit corect si ajungea doar un wrestler din mid-card. Lucrurile se pare ca au inceput sa se schimbe, iar acum Sting vede cu alti ochi WWE-ului.

Foarte multi wrestleri vin in WWE, mai ales cei trecuti de prima tinerete, pentru salariul foarte mare fata de ce castigau in federatiile independete sau chiar TNA Wrestling. Pentru Sting, nu este vorba de bani, mai ales ca el alaturi de Kurt Angle, au cele mai mari salarii din TNA si se pare ca suma incasata anual de ei se invarte in jurul sumei de 1 milion de dolari.

Pe Sting il atrage insa altceva, ideea de a lupta la WrestleMania si acum, faptul ca WWE este mult mai flexibila cand vine vorba de programul unui part-timer. Daca in trecut, ei nici nu lua in calcul ca un wrestler sa fie part-time, sa nu lupte la house show-uri sau sa lipseaca de la WWE TV, acum vedem ca oficialii privesc cu alti ochi acest lucru. Chris Jericho si acum RVD, au genul acesta de program, in timp ce The Undertaker lupta o data pe an iar Brock Lesnar are aparitii limitate. Nu cred ca exista wrestler ce ar refuza un meci in fata unui stadion cu 70.000 de fani si expunerea de care beneficiaza WrestleMania.

Un alt motiv este introducerea in WWE Hall of Fame, ce inseamna mai mult decat un simplu inel sau ceremonie. Hall of Fame inseamna automat si o pensie lunara platita unei legende iar la asta se mai adauga si un procent din vanzarile DVD-urilor sau a produselor din WWEshop. Daca recapitulam toate beneficiile, ne dam seama ca o legenda precum Sting, are un venit lunar foarte decent doar stand acasa, asta cand va decide sa se retraga.

Sting este constient ca daca se retrage si nu lupta macar un meci in WWE, atunci cariera sa nu este completa. Nu ai cum sa lupti doar pentru compania mai mica (TNA) si sa ai pretentii sa fii tinut minte ani de zile mai tarziu.
Generatiile noi nu vor stii cine este Sting, pentru ca interesul WWE-ului pentru a ne readuce aminte de WCW este doar pentru a vinde cateva DVD-uri si nu se vor concentra atat de mult cum fac pe legendele care au luptat si in WWE, nu doar WCW.

Semnarea lui Sting cu WWE ar aduce si mai aproape meciul mult visat de foarte multi fani, un meci Sting vs The Undertaker la WrestleMania. Multi fani ar spune ca acum un meci intre cei doi tinand cont de varsta lor ar fi un dezastru pentru ca Sting are 54 de ani iar Undertaker 48 de ani. Nu sunt in totalitate de acord, cei doi inca pot duce un meci la un ritm foarte bun, mai ales ca este dream matchul asteptat de atat de multi fani si nu ne-ar dezamagi. Pe langa acest meci, probabil ca WWE va incerca sa profite de prezenta lui Sting si sa faca bookingul meciului John Cena vs Sting, evident suntem foarte multi care nu vrem sa vedem acest meci.

Singurul mare dezavantaj pe care il vad este varsta lui Sting pentru ca la 54 de ani, este clar ca nu mai poate lupta foarte mult timp. Vreau sa vad mai multe meciuri si feuduri cu Sting vs wrestleri din WWE pentru ca ar fi ceva nou si in acelasi timp, ar aduce in fata micilor ecrane fanii mai vechi, ce si-au dorit mereu sa il vada pe Sting in companie dar nu au avut ocazia.

Daca Sting va semna sau nu cu WWE, ramane de vazut, insa daca acest lucru se va concretiza, atunci TNA-ul ramane fara unul din wrestlerii principali si cum ei nu reusesc sa transforme un wrestler in superstar, nori negri s-ar strange deasupra companiei condusa de Dixie Carter.

Mai ramane Kurt Angle, insa nu cred ca trebuie sa asteptam prea mult….

[facebook][follow id=”k1rov” size=”large” ]