În editorialul de ieri, am vorbit despre viitorul lui Akam și Rezar, sub echipa Authors of Pain, în următorii 10-15 ani în WWE. Astăzi, vorbim despre numărul 9 de pe această listă.

#10 – AUTHORS OF PAIN

#9 – MANDY ROSE

Mandy Rose (26 de ani) poate veni ca o surpriză pe această listă pentru unii dintre voi, având în vedere faptul că, spre deosebire de celelalte femei care au trecut prin NXT (Bayley, Sasha Banks, Becky Lynch, Charlotte, Asuka), Mandy nu s-a remarcat prin nimic în timpul său petrecut in show-ul developmental al WWE-ului. Nici nu se prea poate spune că Mandy a fost în NXT, pentru că aceasta a avut doar două apariții live în NXT, și anume într-un 3 v 3 alături de Sonya Deville și Alexa Bliss, și într-o înfrângere cu Ember Moon.  Și totuși, Mandy a debutat în main roster cu un story (bine) definit, alături de Paige și Sonya Deville.

Spre deosebire de stable-ul numărul 2, Riott Squad, pentru că sunt atât de apropiate, incât îmi este imposibil să vorbesc de unul fără să vorbesc și de celălalt, Absolution a strălucit mai mult, a părut ideea mai fresh (și datorită faptului că a debutat primul), și a avut o compoziție mult mai interesantă. Paige > Ruby Riott, Sonya Deville > Sarah Logan și Mandy Rose > Liv Morgan. Din păcate pentru ele, accidentarea lui Paige le-a dat planurile peste cap, astfel că stable-ul s-a rupt, însă eu o vad în continuare pe Mandy Rose, și fără Absolution, cu un potențial foarte mare de a străluci în divizia feminină din WWE.

Odată cu Women’s Revolution, s-a schimbat puțin și mentalitatea din WWE – acum, nu e suficient doar să dai bine pe sticlă pentru a avea succes, ai nevoie și să poți vorbi la microfon, și să poți scoate meciuri bune când este nevoie. Însă Mandy Rose este capabilă să exceleze la toate cele trei capitole.

De arătat arată fantastic, și asta este un plus destul de mare, cel puțin în ochii oficialilor din WWE. Mai mult decât atât, acest lucru este remarcat și în storyline, de multe ori de către Corey Graves la comentariu. Însă nu doar look-ul o ajută mult, ci și fizicul, dat fiind faptul că Mandy Rose a participat la numeroase competiții de fitness, fashion și bodybuilding. În concluzie, Mandy Rose arată ca un star (în devenire) în divizia la femei.

Nici la microfon nu stă rău, și cu siguranță are toate șansele să crească la acest capitol. În WWE, nu a primit foarte multe șanse să vorbească, mai ales din prisma alăturării de Paige, însă acest lucru se va schimba cu siguranță. Pe social media este carismatică, și nu văd vreun motiv pentru care acest atuu nu va fi tranziționat și în ringul de wrestling.

În ceea ce ține de ring skills, cred că și acolo este potențial. În puținele meciuri pe care le-a avut, Mandy chiar a arătat bine în ring, poate puțin peste media din WWE la femei, și cred că asta este suficient, cel puțin pentru moment. Îmi vin în minte două nume care nu excelează în ring, Alexa Bliss si Carmella, însa care au impreună succes, ambele fiind campioane. Mai mult decât atât, ambele au trecut prin NXT fără a se remarca, și ambele au reușit să cucerească titlul la femei în brandurile respective. Nu văd de ce nu ar face asta și Mandy Rose în viitorul apropiat.

Așadar, țineți un ochi atent pe Mandy Rose în lunile sau anii care urmează. De multe ori a fost comparată cu Trish Stratus. Cu siguranță aduce mult cu ea, și este cel mai apropiat lucru de Trish Stratus de la Trish Stratus încoace. Doar timpul ne va arăta dacă aceasta comparație este precisă, însă eu îi văd un viitor foarte luminos lui Mandy Rose în următorii 10-15 ani.