La episodul de Monday Night RAW din aceasta saptamana, WWE a rulat video-uri promovandu-l pe Luke Harper ca un wrestler single si conform unor surse din companie, oficialii vor sa desparta familia Wyatt.

Aceasta idee a fost discutata in mai multe randuri in timpul sedintelor echipei de creatie insa momentan, nu exista informatii daca Bray Wyatt va face un babyface turn in urma acestei despartiri a grupului. Oficialii de asemenea, vor sa ii dea lui Luke Harper un push pe partea de single dupa ce se desparte de Familia Wyatt. Interesant este ca momentan, nu exista informatii vizavi de viitorul lui Bray Wyatt sau Erick Rowan.

Familia Wyatt a debutat la Monday Night RAW pe 8 iulie 2013, de atunci fiind implicati in feud-uri cu Kane, Daniel Bryan, John Cena sau Chris Jericho. Chiar daca in majoritatea meciurilor, Wyatt a luptat single,  Luke Harper si Erick Rowan au fost implicati activ in feud-uri. Rowan si Harper au avut mai multe meciuri la Tag Team, primind inclusiv o sansa la centurile pe echipe.