PPV-ul WWE Tables, Ladders, and Chairs este ultimul PPV din anul 2011. Mai multe zvonuri, indicau ca acesta poate sa fie cel mai slab PPV al anului (din punct de vedere al buy rate-ului) poate pentru ca este primul PPV-ul la care Cena nu participia dupa atatia ani.

Card-ul arata foarte bine pentru un PPV din luna Decembrie si este plin de gimmick match-uri.

Mai jos aveti predictiile WrestleBook.RO:

Triple Threat TLC Match For The WWE Title:

-CM Punk (c) vs. Alberto Del Rio vs. The Miz

TheMajinTrunksCM Punk fara doar si poate. Se incheie anul, Miz este mediocru, Alberto Del Rio are nevoie de ceva timp ca Heel sa isi mai dezvolte personajul mai ales dupa anul care l-a avut.
Bebe:CM Punk pentru ca nu il vad sa piarda centura asa de repede, mai ales cand urmeaza un RAW in Chicago.
Kirov: Indiscutabil CM Punk. Pentru ca Punk a reusit sa ajunga un TOP GUY in WWE, vinde foarte bine pe WWE Shop si are centura de putin timp. Gimmickul lui Alberto Del Rio trebuie reinventat, pentru ca este foarte plictisitor la microfon, iar The Miz a fost aruncat in acest Triple Threat Match ca sa fie mai interesant meciul.

Chairs Match For The WWE World Title:

-Mark Henry (c) vs. Big Show

TheMajinTrunksLumea pierde. Al 3-lea meci in seria de wrestling somnifer. Vedem daca un gimmick match poate da viata acestui feud. Henry Castiga. Daca voiau sa il faca pe Show campion o faceau deja.
BebeMark Henry pentru ca trebuie sa tina centura pana dupa PPV-ul Royal Rumble, mai exact sa o piarda la WrestleMania 28
Kirov: Mark Henry este inca relevant ca un campion, insa au lungit mult prea mult acest feud.

Ladder Match, with a Sledgehammer hanging above the ring:
-Kevin Nash vs. Triple H

TheMajinTrunksCred ca HHH. Sper ca HHH. Nash ma indoiesc ca e capabil de cine stie ce meci, iar considerand cat de prost a fost facut acest storyline, cred ca o sa il ingroape repede.
Bebe:Triple H pentru ca probabil o sa aiba feud cu Undertaker la WrestleMania 28 si are nevoie de un build up.
Kirov: HHH. Insa acest angle a fost distrus de WWE, parea atat de interesant si personal iar apoi am avut 4 saptamani din care nu am inteles nimic. Doua saptamani l-am vazut pe Nash tinand promo-uri, apoi in a treia saptamana nu a fost prezent la RAW iar in a patra saptamana a revenit Triple H, sa nu mai zic ca meciul a fost anuntat aiurea, in timpul unui interviu.

United States Title Match:

-Dolph Ziggler (c) vs. Zack Ryder

TheMajinTrunks:Ryder. Ziggler e in main event. Clar. Trbeuie sa lase centura USA pentru a intra in lupta pentru centura mondiala.
BebeZack Ryder pentru ca Ziggler e prea bun si talentat, si trebuie sa primeasca push la centura WWE.
Kirov: Zack Ryder. Este timpul ca Ziggler sa treaca in Main Event. A fost singurul wrestler ce a avut 4 meci-uri la 2 PPV-uri, consecutiv. Este un wrestler in care am mare incredere, foarte talentat in ring si la microfon.

Intercontinental Title Match:
-Cody Rhodes (c) vs. Booker T

TheMajinTrunksBooker T. Doar doar Booker sa aiba centura si sa nu mai stea la masa.
BebeCody Rhodes pentru ca Booker T nu are ce sa faca cu centura IT.
Kirov:  Serios, cine poate sa creada ca Booker T este relevant pentru centura IT ?(stiu ca Majin a glumit). Preferam acest meci fara centura IT, pentru ca este clar cine castiga. Cody Rhodes

Tables Match:
-Randy Orton vs. Wade Barrett

TheMajinTrunks:Sincer chiar nu stiu. Cred ca Wade Barret, doar din cauza ca vad un feud un pic mai intins, si o victorie asa tandea pe mandea a lui Orton ar fi ciudat.
BebeRandy Orton pentru ca feud-ul cu Barrett a fost facut in asa fel incat sa se termine repede/
Kirov: cred ca este ceea ma grea predictie, pentru ca cine o sa castige se duce catre centura WHC. As prefera sa il vad pe Barret in Main Event, insa nu cred ca WWE il mai poate tine pe Randy Orton mult fara centura. Randy Orton