A venit si momentul de final al anului si ce primim? Pai cam nimic. Adica serios, hai sa ne uitam pe card. [Insert pauza in care eu si voi ne uitam pe card. Vedeti? Mai nimic. Chiar mai nimic.  Asa ca hai sa ne amuzam si noi. De aici incolo, cel putin la partea de preview, voi lua rolul unui comentator WWE – sau cel putin ce ar trebui sa faca unul, nu ce face Michael Cole, – si voi incerca sa pun fiecare meci over.

Partea live o sa ramana reactia ma normala la eveniment, asa ca pentru cei care vor cinismul meu, am vaga senzatie ca voi avea ocazia sa va ofer ceea ce doriti. Astfel haideti sa intram in card:

new day v goldstardust
Pre-show Tag Team Match
A New Day vs. Gold & Stardust
Predictie: A New Day

Preview: De ani de zile Kofi Kingston stagneaza undeva unde nu vrea sa fie. Big E Langston si-a pierdut avantul initial dupa ce a fost infrant de acum Campion al Statelor Unite Rusev. Xavier Woods a venit in main roster si nu si-a gasit locul. Dar acum cei trei au format un grup si clar mesajul lor este de a privi fiecare zi ca un nou inceput. Acesta grupare are potentialul de a revitaliza carierele tuturor, la fel cum grupari din trecut au revitalizat carierele altor luptatori.

Si in aceasta seara grupul A New Day vor fi testati de un grup care a revitalizat nu una ci doua cariere. Goldust a revenit in WWE alaturi si alaturi de fratele sau Cody au fost cei care au luat titlurile la echipe de pe The Shield.  Si cand echipa era pe duca, Cody s-a reinventat in ciudatul Stardust doar ca sa mai dea o pereche de centuri celor doi frati. Fara doar si poate Gold & Stardust sunt un test important pentru grupul A New Day. O sa aflam daca ei sunt la nivelul unei echipe de calibrul fostilor campioni la echipe, sau doar sunt 3 oameni cu uniforme similare.

Live: Pre-show-ul de pana acum a fost ok. Nimic special, nimic chiar foarte rau. Panoul de experti este salvat de Heyman. Sincer ma simt putin murdar. Am scris un preview la fiecare meci cat mai Kayfabe si pentru a incerca de a face fiecare meci relevant. Dar hai sa fiim seriosi… majoritatea nu sunt. Ba chiar deloc. Chiar si acest meci din Pre-show… ce relevanta are?

Si ce vorbeam eu de comentariul WWE? “Oh vai ce tampit arata Stardust….. Oh vai arata ca Gazooo”. Inafara ca nimeni din ziua de azi nu stie cine e Gazoo si pe mine m-a amuzat referinta, nu asa comentezi meciul. Cum am zis in preview-ul meu, Gold&Stardust sunt o echipa totusi relevanta ca fosti campioni in doua incarnari diferite. Rezultatul este destul de evident, asa ca daca meciul este sa pui over A New Day, uite o idee pentru echipa de comentariu: PUNE OVER MECIUL. Pune Goldust & Stardus over ca sa fie New Day si mai over cand castig. Dar nu…. hai sa ne aducem aminte cine este Gazoo. “heh Heh heh”.
Doamnie mi-e scarba de King, Cole si JBL. Scarba.

Ah uite ca se poate sa vorbim si ceva bun despre cineva. Comentariul  despre background-ul lui Big E este ceea ce trebuie sa faci. Sa pui over calitatile celor din ring.

Heh, cineva l-a intrebat pe Cody “Esti bine Cody?” Heh.

Meciul este destul de solid, dar nu pot sa il iau in serios. Chiar nu pot. De fiecare data cand meciul incepe sa fie mai interesant aud chestii despre Gazoo, Flintstones si jocuri de cuvinte foarte proaste din partea lui King. Faptul ca tot aud conversatia wrestlerilor nu ajuta. “Esti gata de asta?” sau ceva de genu. Un hot-tag pentru Big E si TOT despre Gazoo se vorbeste. Pentru numele lui Dumnezeu, cat de mult poate sa ii doara in cur.

Si A New Day castiga dupa ce Big E si Kofi gafeaza Pin Fall-ul. Cum ziceam. Previzibil. Pacat ca penibil prezentat. E bine ca nu s-a uitat sa se vanda faptul ca WWE  are un film Flintstones cat de curand.

PAHHAHAHAHHAH!

Paul Heyman: “Nu stiu daca ati auzit, dar Ryback raneste oameni”. Apropo-ul… vai apropo-ul…. L-a ascuns atat de bine. Contextul in care a spus fraza, a fost atat de bine gandita incat cei care stiu despre ce s-a vorbit s-au simtit implicati, iar cei care nu stiau doar au fost impresionati de cuvinte. Oricum