Show’ul incepe cu imnul Statelor Unite al Americii(incercare de a face Summerslam sa semene oarecum cu  WrestleMania …). Adam Jones este interpretul care are aceasta onoare(asta daca interesa pe cineva).

Avem artificii si theme song’ul Summerslam, ceva comentarii de la Cole si intram in primul meci.

The Miz, Alberto Del Rio & R Truth vs John Morrison, Kofi Kingston & Rey Misterio => Invingatori: Morrison, Kofi & Rey.

In spate il avem pe John Laurinatis spunandu-i lui Punk sa isi ceara scuze pentru lovitura de luni seara. Punk isi cere scuze intr-un mod caracteristic plin de ironie. Stephanie McMahon(da, Stephanie McMahon) il intampina pe Punk urandu-i succes diseara. Punk mai taie un promo pe seama lui Steph si pleaca lasand’o pe Steph zambind.

Sheamus vs Mark Henry => Invingator: Mark Henry via Count-Out

In spate(se supara cineva daca ii spunem Backstage?) Christian are un interviu cu Josh Matthews. Christian reaminteste tuturor ca meciul cu Randy Orton este No Holds Barred si ca are un as in maneca. De asemenea, spune ca daca el si Orton ar fii fost filme, el ar fii fost Harry Potter in timp ce Orton ar fii fost Cowboys & Aliens, un om mic s si  supra-evaluat.

Divas Championship: Kelly Kelly(c) vs Beth Phoenix => Invingatoare si inca Divas Champion: Kelly Kelly via pin.

Stephanie McMahon este vazuta iesind dintr-un vestiar …. al lui John Cena.

Daniel Bryan vs Wade Barrett => Invingator: Wade Barrett via pin.

 

Urmeaza Christian vs Orton si Christian iese primul. Christian i-a microfonul si spune ca in seara asta va avea un om in coltul sau, cel mai bun prieten al sau … Edge! Edge iese cu un pop imens si le multumeste fanilor ulterior pentru receptie. Edge ii spune lui Christian ca este dezamagit de cum a castigat titlul si spune ca Christian este plictisitor pentru ca se ascunde in spatele avocatilor.  Edge il face pe Christian “a whinny little b*&th” si pleaca.

 

World Heavyweight Championship: Christian(c) vs Randy Orton => Invingator si NOUL World Heavyweight Champion: Randy Orton via pin.

Triple H este vazut backstage vorbind cu Stephanie.

 

Undisputed WWE Championship: CM Punk(c) vs John Cena(c) => Invingator si NOUL UNDISPUTED WWE Champion: CM Punk.

 

Pe reluare se vede ca John Cena a avut un picior pe franghii. John Cena paraseste arena in timp ce Triple H il felicita pe Punk. In momentul in care Triple H se indreapta spre iesire, Kevin Nash apare atacandu-l pe Punk dupa care iese prin public spre nedumerirea lui Triple H. Alberto Del Rio iese cu un arbitru ….

Undisputed WWE Championship: CM Punk(c) vs Alberto Del Rio => Invingator si NOUL WWE Champion: Alberto Del Rio.

 

Un lucru este cert dupa show’ul din seara asta: RAW trebuie vazut. Ne-auzim maine seara!