Imediat dupa terminarea show-ului organizat in Tokyo Dome de New Japan Pro Wrestling, Wrestle Kingdom 10, pe internet au inceput sa circule zvonuri legate de interesul WWE-ului pentru mai multi wrestleri din Bullet Club, AJ Styles, Doc Gallows si Karl Anderson, dar si carismaticul Shinsuke Nakamura. Stirea a fost confirmata inca din acel moment de Dave Meltzer, iar acum WWE recunoaste interesul pentru doi dintre cei mai buni wrestleri din acest moment. Acest lucru poate insemna chiar ca acestia au semnat sau urmeaza sa semneze in cel mai scurt timp.

WWE admite ca se afla in negocieri cu cei 4 wrestleri. De asemenea in articolul de pe WWE.com a fost mentionat faptul ca Triple H a refuzat sa ofere orice fel de declaratii in legatura cu acest subiect.

AJ Styles deja a parasit NJPW, dupa ce a fost “concediat” din Bullet Club de Kenny Omega, la show-ul New Year Dash. Dupa atac, AJ si-a luat adio de la fanii japonezi. Ceilalti doi wrestleri din Bullet Club, dar si campionul IWGP Intercontinental Shinsuke Nakamura vor mai sta o perioada, fiind confirmati la show-uri atat in NJPW, cat si in Ring of Honor.

Aici puteti citi articolul postat pe WWE.com.