Show’ul incepe cu CM Punk care tine un promo despre noul sau contract si situatia cu WWE Championship. Acesta este intrerupt de Triple H cu care are un schimb de replici foarte dur. Triple H anunta ca va hotara situatia WWE Championship pana la sfarsitul serii.

 

Meci #1: Nr#1 Contender Divas Battle Royale:
Castigatoare: Beth Phoenix. Dupa meci Kelly Kelly intra in ring pentru a o felicita dar este atacata de Beth care se pare ca este din nou heel. Este posibil ca meciul dintre cele 2 dive sa fie la Summerslam.

Meci Nr#2: R-Truth & The Miz vs John Morrison & Rey Misteryo.

Castigatori: R-Truth & The Miz. Acestia il ataca pe John Morrison dupa meci.

 

Promo: Dolph Ziggler tine un promo cu Vicki Guerrero in ring dar este intrerupt de Alex Riley. A Ry il provoaca pe Dolph sa o lase pe Vickie si sa il atace. Dolph isi da jos sacoul insa iese cu Vickie din ring fara sa se mai lupte cu Alex Riley.

 

Meci Nr#3: Michael McGuillicuty & David Otunga vs Santino Marella & Zack Ryder

Castigatori: WWE Tag Team Champions: Michael McGullicuty & David Otunga

 

Meci Nr#4: Alberto Del Rio vs Evan Bourne
Castigator: Alberto Del Rio. Dupa meci Alberto il ataca pe Evan pana cand Kofi Kingston vine sa il salveze.

 

 

Promo: Triple H iese pentru a rezolva situatia WWE Championship, dar este intrerupt de John Laurinatis care ii spune ca daca Vince ar fii la putere, acesta i-ar lua centura lui John Cena. John Cena iese si el si il ameninta pe Laurinatis ca ii va face acelasi lucru ca la Money in the Bank PPV, ii va da un pumn. Triple H ii spune lui Cena ca nu ii va lua centura. CM Punk iese si intreaba daca ii se va lua lui centura? Triple H ii aminteste lui Cena ca este seful lui si anunta ca la Summerslam CM Punk il va intalni pe John Cena pentru a determina noul UNDISPUTED WWE Champion.