WWE a publicat ieri si astazi mai multe meciuri din divizia pe echipe. Publicarea meciurile vine dupa ce pe internet a aparut un alt zvon ce indica ca Triple H insista iar pentru promovarea acestei divizii.

Compania a publicat pe canalul oficial de Youtube meciul Fatal 4 Way pe echipe in care Rey Mysterio si Rob Van Dam isi apara centurile Tag Team la SmackDown impotriva echipelor Eddie Guerrero si Booker T, The Basham Brothers si Mark Jindrak si Luther Reigns.

WWE a mai publicat pe contul oficial de Youtube meciurile Hardy Boyz vs The APA si The Hart Foundation vs Demolitions de la SummerSlam 1999.

http://www.youtube.com/watch?v=gjdxTZtrfeg&feature=player_embedded

Ieri, dupa cum ati putut afla de pe WrestleBook.RO, a fost publicat meciul lader complet intre Hardy Boyz vs Edge si Christian de la No Mercy 1999.

Continuand seria de meciuri tag team in care au fost implicati Edge si Christian, WWE a publicat meciul de la Royal Rumble 2001 intre The Dudley Boys vs Edge si Christian.

http://www.youtube.com/watch?v=P8g0VXaBznM&feature=player_embedded

Ultimul meci, ii are in prim-plan tot pe Edge si Christian in timp ce erau la al saptelea reign cu centurile tag team. De data aceasta, ei isi apara centurile in fata lui The Undertaker si Kane, ce formau atunci echipa Brothers of Destruction. Meciul are loc in perioada American Badass pentru caracterul lui Taker.