Si uite asa nici o saptamana mai tarziu WWE-ul cad cu fata in namol distrugand orice au facut pana acum. Sunt multe de spus, dar hai sa o luam cu inceputul. Meciul pentru titlul WWE: Nu a deranjat cu nimic. A fost acolo, a castigat Rey. Ok.. nu exact tocmai ce eu imi doream personal, dar se pot face multe de aici.

Show-ul avanseaza si HHH chiar face un lucru bun si i-l aduce inapoi pe JR. Ma plang de calitatea execrabila a comentatorilor WWE de luni de zile, dar probabil ca Michael Cole va ramane in Smackdown si Jr pe Raw. Oricum destul de irelevant. Apoi John Cena primeste sansa la titlu. Ok…. da doamne sa nu faca vre-o porcarie. Cum a zis Miz pe twitter, “noul adus de HHH seamana foarte mult cu vechiul de pana acum”.

Dar porcaria a fost facuta.

In primul rand, titlul WWE in ultimii ani si-a pierdut orice valoare. Multe site-uri au batut apa in piua – exact ce am zis si eu inainte ca Punk sa plece – ca ce bine e ca titlul nu e in companie, ca ii da valoare. Absenta face dor in inima. La Raw nu numai ca avem un nou titlu, dar primul lucru care pateste este sa fie pasat de la unu la altu de parca e virusul HIV la Woodstock. Urata gluma, stiu.

Ok, stricam orice valoare a titlului jucand friptea cu el. Apoi ce se intampla? Vine CM Punk. OK da, whopde doo iese pe Cult of Personality, moment de fanservice. Asa si? De ce a iesit Punk la Cena si nu la Rey cand a castigat titlul? De ce a iesit Punk punct? Pentru ca totul se invarte in jurul lui Cena. A fost un moment penibil care a stricat cam tot ce a facut Punk pana acum, iar acum tot Punk probabil va repara ceva din acest storyline care l-am vazut din 2005 incoace. Sau… sau! WWE a vrut acel shock factor de a avea 2 titluri in ring. MOAMA ce epic! Ete scart. 2 titluri scad valoarea titlui. Ce facem? Undisputed WWE Champion? Si cu WHC cum ramane?

Al doilea meci pentru titlu nu avea ce cauta in aceasta seara. Rey Putea sa aiba meci cu Cena la Summerslam si Punk sa zica ca o sa FIE acolo. Cu bilet sau ceva – asa asigurand vanzari – si sa intervina. Daca storyline-ul este sa il faca pe Punk sa zica ca el are adevaratul titlu, de ce nu a oprit meciul de desemnare a campionului? Nu. A venit la Cena. Same Old. Shit.

Inainte ca Punk sa anunte ca se retrage, toata lumea stia ca vrea sa plece si zvonurile spuneau despre contractul sau ca se incheie prin Septembrie. A zis Punk ca se incheie pe 17, toata lumea a muscat gogoasa, desi toate promo-urile au fost worked si evidente worked. Cum am mai zis, un storyline genial care dansa pe granita dintre shoot si work FACUT de Punk; dar totusi un work pentru ca multe aspecte FOARTE importante nici nu au fost mentionate. Totul a fost un storyline. Stiam asta de la bun inceput, si dupa MiTB speram ca totusi concluzia sa fie alta. Nu. Totul a revenit aproape la status quo, si in curand va reveni EXACT la status quo.

Sper sa nu. Sper sa nu gafeze ATAT de mult, dar pot spune ca Raw-ul de pe data de 25 iulie a fost un spectacol infect, singurele momente ok fiind cele de fanservice – placere gratis fara efect de durata – iar singurul moment bun a fost revenirea lui JR.  Culmea multi au fost impotriva Raw-ului de pe data de 18 iulie. De ce? Pentru ca nu a zis nimic. Mie personal intr-un storyline de lunga durata, mi sa parut un moment genial. O seara in care WWE-ul nu a zis nimic de Punk, incercand sa evite sa discute despre evident. La prima vedere a fost slab, dar in ansamblu a creat tensiune pentru o eventuala revenire a lui Punk. Chiar si de asta am crezut ca au amanat meciul de desemnare a campionului, ca sa nu revina Punk fix a doua zi. Lasa ca revine saptamana viitoare si impiedica desemnarea unui nou campion. Dar nu. Punk a revenit sa stea fata in fata cu Cena.

Facepalm este tot ce pot zice dupa acest Raw, care in ciuda unor meciuri foarte bune, unor momente foarte haioase, momentele care chiar afecteaza povestea per ansamblu, au fost de tot rahatul.