WWE a organizat pentru prima data un show de wrestling in Romania pe 21 aprilie 2011 in cadrul turneului WrestleMania Revenge. Show-ul a intampinat probleme de la bun inceput, pentru ca initial trebuia organizat la Romexpo insa din cauza unor probleme tehnice, gala a fost mutata la Sala Polivalenta.

Fanii romani s-au ridicat la asteptarile WWE-ului fiind foarte galagiosi si incurajand favoritii pe toata perioada show-ului, insa wrestlingul in sine este un bisiness si din aceasta perspectiva Romania a picat testul. Pentru ca noi nu avem o sala ce se poate ridica la asteptarile si grandoarea unui show WWE, in sala au fost aproximativ 5000 de fani (foarte putini din perspectiva companiei). Pe langa numarul scazut de fani din cauza salii, din cei aproximativ 5000 de fani doar 3500 au avut bilete platite, relateaza o sursa pentru WrestleBook.ro. Restul de 1.500 de bilete au fost date de organizatorii evenimentului mai multor persoane gratis (prieteni, persoane din media etc).

Nu doar fanii din Romania au de suferit, compania se pare ca o sa evite mai multe tari din Europe de Est din cauza veniturilor foarte proaste generate din vanzarea biletelor si a produsele WWE in aceste tari.

Faptul ca nu avem o sala destul de mare pentru a organiza astfel de evenimente si din cauza veniturilor foarte proaste, WWE nu o sa mai vina in Romania.

Reamintim preturile biletelor mai jos:

VIP Exclusive – 639 lei (bilete langa ring)
VIP – 340,8 lei
Tribuna Nivel 1 – 255.6 lei
Tribuna Nivel 2 – 191.7 lei
In picioare – 127.8 lei

Aceeasi soarta o au si fanii din Belgrad, unde WWE a trebuit sa lase intrarea libera pentru ca sala era aproape goala inainte de startul show-ului.

Nu stim inca daca WWE o sa se mai intoarca in Romania, insa aproape sigur nu o sa mai vedem wrestlerii din RAW sau SmackDown live anul acesta sau in viitorul apropriat.