Triple H are foarte multă influență în WWE și este un om responsabil care se ocupă de multe lucruri. Aparent, o revenire a lui CM Punk în companie nu este exclusă.

În timp ce acorda un interviu pentru Ariel Helwani Show, Hunter a primit câteva întrebări interesante. Una dintre întrebări a fost despre o eventuală revenire a lui Ronda Rousey iar HHH a spus: ”Acest lucru este posibil”. Apoi interviul a luat o turnură diferită.

Fanii nu l-au mai văzut pe Punk într-un ring de wrestling de când a părăsit WWE-ul în 2014. Când a fost prezent la The Second City Salvator, Triple H a spus că atât el cât și Vince McMahon sunt ”deschiși în ceea ce privește colaborarea cu CM Punk”.

”Niciodată nu știi ce se poate întâmpla. Vince îmi spune tot timpul: ”Suntem deschiși oricărei propuneri.” Trecutul e trecut, prezentul este prezent și orice poate fi posibil în WWE.”

Rămâne de văzut dacă această situație destul de încâlcită se va clarifica într-un final. Este posibil ca oficialii să păstreze planurile pe care le au în acest sens secrete.