elimination chamber

Duminica avem ultimul PPV inainte de marele eveniment, WrestleMania 28. Practic, dupa acest PPV se da startul la toate feud-urile ce vor culmina la PPV-ul WrestleMania. O sa avem feud-ul The Rock vs John Cena, Kharma vs Beth Phoenix, Big Show vs Shaquille O’Neal, CM Punk vs Chris Jericho si Triple H vs The Undertaker.

Card-ul in momentul de fata nu este cine stie ce, ba din potriva Elimination Chamberul de la SmackDown o sa fie (in opinia mea) foarte slab.

Elimination Chamber SmackDown

In EC-ul de la SmackDown avem: Daniel Bryan (c) vs. Wade Barrett vs. Cody Rhodes vs. Great Khali vs. Big Show vs. Santino Marella. Nici nu stiu de unde sa incep. Cand am vazut ca The Great Khali o sa participe in EC, am zis ca este o mare prostie din partea WWE-ul. Acest wrestler nu a reusit sa fie over nici cand primea push pentru centura, nici cand a tinut o centura World Heavyweight. Deabea se misca in ring si se bazeaza pe alti wrestleri mai agili sa il faca sa arate bine in ring. Are miscari lente si orice manevra executata de el nu pare reala, mai putin Khali Bomb. Pentru mine, Khali intr-un meci de wrestling este la fel de relevant ca Hornswoggle

Ca meniul sa fie complet, in aceasta saptamana am aflat ca Randy Orton are contuzie si nu o sa mai participe in meciul Elimination Chamber, iar in locul lui o sa il avem pe Santino Marella. Serios, nu poti pune un wrestler ce s-a evidentiat in WWE doar prin angle-uri si fraze comice, nu este credibil (cel putin in ochii mei). Nu poti pune un wrestler cu gimmick de bufon intr-un meci gen Elimination Chamber, pe care WWE il promoveaza ca meci incredibil de periculos (sa nu mai zis ca este pusa in joc centura WHC). Il preferam pe Mark Henry, macar el este credibil in fata fanilor si a avut un title reign ok si un gimmick solid.Repet, Khali si Santino nu sunt credibili.

Il puteau pune pe Ted DiBiase sau Hunico.Stiu ca vestiarul din SmackDown este slab, insa Ted creste usor usor ca babyface, in timp ce Hunico este foarte agil si ai nevoie de un wrestler agil cu o usoara tenta de high flyer.Prefer sa vad wrestleri agili care pot face show dar nu sunt credibili, decat Khali sau Marela(ei nu sunt nici credibili si nici agili).Sper ca in timpul Elimination Chamber-ului, locul lui Santino sa fie luat de un alt wrestler (poate Christian). Ai nevoie de wrestleri mult mai atleti si mai agili.

Repet, agilitate!

Elimination Chamber RAW

Elimination Chamberul de la RAW mi se pare mai solid si mai incitant. Ii avem pe CM Punk (c), Chris Jericho,Dolph Ziggler,The Miz, R-Truth si Kofi Kingston. Este mult mai credibil acest meci, pentru ca avem 4 wrestleri de main event ce pot detine centura WWE: Cm Punk, Jericho, Ziggler, si Miz. La capitolul agilitate avem 5 wrestleri (The Miz, este singurul in viziunea mea ce are un stil mai static, adica ground wrestler).Sper sa nu avem doar 1 vs 1 in timpul meciului, adica sa fie mai multi wrestleri in acelasi timp in ring pentru a aduce un ritm mult mai dinamic si mai rapid.

Ma astept la combinatii de manevre si la un meci bun.

Kane vs John Cena Ambulance Match

Meciul dintre Kane si John Cena nu ma atrage insa o sa fie interesant sa revad un Ambulance Match.Nu cred ca John Cena o sa devina Heel dupa ce termina feudul cu Kane, insa nu pot sa neg ca nu-mi doresc asta. Am stat si m-am gandit oare cum o sa decida WWE finalul meciului dintre cei doi, daca pierde Kane atunci push-ul si promovarea lui a fost degeaba, insa daca pierde Cena nu mai este credibil pentru feud-ul cu The Rock. Calea de mijloc este un heel turn sau no contest match..

Beth Phoenix vs Tamina pentru centura Divelor

Meciul pentru centura Divelor este interesant, pentru ca avem ceva nou. Doua dive ce stiu bine wrestling: Beth Phoenix si Tamina. Ma astept la un meci bun(pentru nivelul actual al diviziei feminine) de wrestling.

 

In final, cred ca Elimination Chamber 2012 o sa fie mai slab ca cel din 2011