Bine ati venit la . Eu sunt Alexandra, proaspat intrata in echipa Wrestlebook, in urma dorintei acestui site de a va aduce o cu totul alta perspectiva asupra wrestlingului: perspectiva feminine. WWE se lauda cu 39% din telespectatori fiind de sexul feminin, asa ca ma bucur sa am ocazia de a reprezenta acest procent major pe Wrestlebook. De fapt, toate aricolele mele chiar vor purta acest procent ca nume.

Sunt fan wrestling de ceva vreme, si ma bucur ca primul meu articol este fix despre cel mai mare eveniment din wrestling: Wrestlemania. Parca sunt Fandango, si debutez la Wrestlemania. Acestea fiind spuse, prima mea incursiune in lumea ediotrialelor va fi reprezentat de predictiile mele pentru Wrestlemania. Este primul meu articol, sper sa fie pe placul vostru, si sper sa devin din ce in ce mai buna.

Pre-Show WWE Intercontinental Title Match:
The Miz vs. Wade Barret (c)

 Din punctual meu de vedere, Miz nu a fost awesome in ultima perioada. Cred ca din cauza filmului si ce a insemnat asta supra programului sau, combinat cu faptul ca WWE nu au avut ce face cu el, si-a pierdut din luciu. Nu mai e acelasi tip arrogant ce era odata – ce bun a fost Miz cand era arrogant. Turn-ul face, a atras iar atentia fanilor asupra lui, ceea ce este un lucru bun, dar in acelasi timp Miz Face este un midcarder pe cand Miz Heel era in main event. Cred ca meciul va fi castigat de Miz pentru ca Wade are centura de prea mult timp si intentia WWE-ului e sa schimbe cateva titluri la mania, plus ii ofera lui Barret ocazia sa atace alt titlu.

Tons of Funk & The Funkadactlys vs Team Rhodes Scollars & The Bella Twins

  Castigatori acestui meci sunt categoric Tons of Funk and The Funkadactyls deoarece acestia au o mult mai mare apreciere din partea publicului. mi-a placut in ultima perioada Tons of Funk au creat echipa buna in ring chiar daca tensai a fost transformat din cel mai rau monstru din companie intr-un dansator si circar oribil . De asemenea cred ca Team Rhodes Scholars nu se vor opri aici dupa meciul asta si vor merge mai departe cu disputa aceasta.