Vince McMahon nu se mai ocupă de show-urile săptămânale 205 Live, potrivit PWInsider. Triple H, care a fost la baza turneului iniţial Cruiserweight Classic, este cel care are în grijă show-ul acum.

Schimbarea s-a produs în urmă cu o săptămână, atunci când a fost anunţat turneul pentru titlul Cruiserweight, care va avea finala la Wrestlemania.

Vince McMahon s-a ocupat personal de show pentru a dezvolta personajele wrestlerilor din divizia cruiserweight, acesta fiind unul dintre motivele pentru care Enzo Amore a fost adus şi a fost făcut campion. Însă mai multe persoane din companie au fost de acord că conceptul iniţial al diviziei era cel potrivit. Multe aspecte ale acestui concept au dispărut imediat ce 205 Live a început, inclusiv materialele video pentru wrestleri, care au reapărut în ultimele săptămâni.

Vince McMahon a decis să îl lase pe Triple H să se ocupe de brand pentru salvarea lui, Hunter având acum controlul total al show-ului. Sursa menţionată spune că ce s-a întâmplat la ultimele două show-uri face parte din modul în care trebuia să arate înainte să fie preluat de Vince McMahon.