Recent, WWE a trecut prin câteva schimbări iar asta se datorează în mare parte celor doi directori exclusivi din RAW și SmackDown Live. Se pare că Vince McMahon la lăudat pe Paul Heyman pentru contribuțiile sale în calitate de director executiv al RAW-ului.

Brad Shepard susţine că Vince McMahon a avut lucruri uimitoare de spus la adresa lui Heyman în timpul unei ședințe recente cu echipa creativă. SummerSlam l-a făcut pe Vince să fie foarte fericit, ceea ce l-a determinat să-și exprime laudele care nu-i prea stau în caracter.

”A existat o întâlnire cu cei din echipa creativă după Monday Night RAW-ul din această săptămână, care a avut loc până la orele dimineții. Vince a fost mulțumit de cele întâmplate la SummerSlam și RAW, acordându-i lui Paul Heyman credit în mod public. Laude foarte mari au fost aduse la adresa lui Paul.”

Paul Heyman începe să aibă din ce în ce mai multă influență creativă asupra brand-ului roșu al WWE. Are o mulțime de idei și a devenit îndrăgit pentru acțiunile sale. Cu Vince McMahon în spatele lui în acest moment, Heyman ar putea primi și mai multă libertate pentru a-și exprima ideile creative în companie.