Stim cu totii ca WWE-ul trece printr-o perioada de tranzitie. Nu e prima, a mai avut loc una in trecut, iar ceva  similar are loc in UFC.

Putini stiu insa ce talente se ascund in FCW, teritoriul de dezvoltare a talentelor al WWE-ului. Ciudat sau nu, toti cei listati mai jos sunt veniti din alte federatii, in mare parte independente, si nu creatii exclusive ale WWE-ului.

Seth Rollins (aka Tyler Black)

Poate cel mai asteptat debut in main roster. Tyler Black a fost campion Ring of Honor si are un look perfect pentru WWE. Foarte bun in ring, iar la microfon se descurca destul de bine. La ora actuala, Tyler este campion FCW Heavyweight si a avut parte si de o schimbare de look, jumatate din parul sau fiind blond acum.

Corey Graves (aka Sterling James Keenan)

El a avut cateva apritii sporadice in ROH, mai mult plimbandu-se prin diferite federatii in trecut. A ajuns in WWE (FCW) de doar cateva luni, insa a impresionat in special cu fizicul si look-ul sau, cel putin deocamdata. Nu stiu ce poate in ring sau la microfon, asa ca nu-mi pot da cu parerea inca, dar il voi urmari in viitor.

Xavier Woods (aka Consequences Creed)

Poate multi l-ati recunoscut. E  tipul tanar care facea echipa cu Jay Lethal in TNA. Acum niciunul dintre ei nu se mai afla acolo. Daca Lethal s-a dus in ROH, Creed a trecut in WWE acum mai bine de un an, primind si un nou nume, dar detinand si titlul FCW Tag Team o data. Ar fi perfect in main roster intr-o echipa cu cineva  gen Kofi Kingston de exemplu.

Richie Steamboat

Mare parte dintre voi il cunoasteti pe tatal sau, Ricky “The Dragon” Steamboat, care a aparut de curand in WWE, unde a si avut un ultim meci, de altfel foarte bun, in compania lui Chris Jericho. Richie a fost antrenat bineinteles, chiar de tatal sau, deci trebuie sa ne asteptam doar la lucruri bune in ring din partea sa. Ar fi o aditie buna la divizia tag team sau in midcard-ul WWE-ului.

Kaissus Ohno (aka Chris Hero)

Multora vi se va parea ciudat numele, insa tipul e chiar Chris Hero, cea a carui venire in WWE a fost intarziata din cauza analizelor care initial au iesit prost. Acum ca totul s-a rezolvat, Hero a ajuns in FCW cu un nou nume, insa cu aceeasi porecla din federatiile independente, “Knockout Kid”. Pacat ca nu i-au pastrat si numele, pentru ca avea o melodie  geniala de intrare. Pentru mai multe informatii, cautati “Chris is Awesome – Chris Hero” pe YouTube.

Antonio Cesaro (aka Claudio Castagnoli)

Sau europeanul din ROH, care facea echipa cu mai sus numitul Chris Hero, echipa care a primit premiul de “echipa anului in wrestling” pe cateva  forumuri romanesti in anii trecuti. Claudio a ajuns inaintea coechipierului sau in FCW, pentru ca la el n-a fost nicio problema cu analize. Ramane insa de vazut daca WWE-ul ii va folosi pe cei doi ca echipa ex-Kins of Wrestling sau daca vor fi folositi in competitia individuala.

Dean Ambrose (aka Jon Moxley)

Un alt wrestler venit din federatiile independente si care a fost si prin ROH. Acesta este considerat de multi antrenori din FCW ca fiind urmatorul nume mare in WWE. De curand a avut meciuri cu William Regal si chiar CM Punk in teritoriul de dezvoltare al WWE-ului. Ramane de vazut daca va fi promovat asa cum merita, sau daca va fi un alt talent irosit.

Din partea mea, sper ca toti cei numiti mai sus sa ajunga intr-un fel sau altul in main roster anul acesta, pentru ca toti au un potential enorm, in special din punct de vedere al abilitatilor in ring, dar si ca look, respectiv abilitati la microfon.