Meciul distribuit gratuit de New Japan Pro Wrestling în această săptămână este cel dintre Shinsuke Nakamura şi AJ Styles pentru titlul IWGP Intercontinental, de la Wrestle Kingdom 10.

Acesta este ultimul meci important atât pentru AJ Styles, cât şi pentru Shinsuke Nakamura. Chiar dacă ambii au ajuns după aceea în WWE, au făcut-o în moduri diferite. AJ Styles debuta la Royal Rumble şi a devenit uşor unul dintre cei mai over wrestleri din companie, în timp ce Nakamura a debutat în NXT, la TakeOver-ul din Dallas, împotriva lui Sami Zayn.

Mai jos voi ataşa ce am avut de spus despre acest meci în momentul respectiv.

Asta este. “King of Strong Style” vs. “The Phenomenal One” pentru prima oara 1vs1 intr-un ring de wrestling. NJPW a reusit sa nu faca acest meci timp de aproape 2 ani, de cand AJ este in companie. Mi se face pielea de gaina inca de la intrarea lui Shinsuke, care nu a mai fost asa extravaganta ca in anii precedentii. AJ vine fara niciun membru Bullet Club, ceea ce e un lucru bun pentru meci. Fiecare a cautat sa isi execute finisher-ul cat mai repede, Nakamura Boma Ye-ul si AJ Calf Killer-ul. Cei doi au vandut excelent fiecare manevra. Boma Ye executat de Styles, 450 splash, near fall. Emotia creste, de acum fiecare greseala poate fi fatala. Nakamura incearca Arm Bar-ul, dar Styles reuseste cumva sa intoarca totul in favoarea sa si executa Styles Clash-ul. In acest moment nu imi aduc aminte cine a fost ultima persoana care a iesit dintr-un Styles Clash, dar Nakamura a facut-o. Pot sa jur ca are gatul rupt, atat de bine vinde japonezul lovitura. Bloody Sunday, AJ vrea Styles Clash-ul de pe turnbuckles, dar Shinsuke il prinde cu un Landslide. Nakamura il executa cu doua Boma Ye-uri pe Styles si retine titlul IWGP Intercontinental. Iar ceea ce a urmat va ramane in istoria pro wrestling-ului, alaturi de intreg meciul.


Rating: *****