Foarte aproape de Wrestlemania 34, WWE a publicat pe YouTube meciul complet dintre Undertaker şi Shawn Michaels de la Wrestlemania XV.

Mai jos voi posta mica mea recenzie făcută pentru topul celor mai bune meciuri din istoria Wrestlemania.

Clasicul. Epicul. Dacă existau doar meciurile din 1997, acesta şi cel de la 26, puteam să spun că este cea mai bună trilogie pe care a dat-o wrestling-ul.

Shawn Michaels livrează încă o dată on the grandest stage of them all şi îşi continuă legenda de Mr. Wrestlemania. Din punct de vedere al psihologiei în ring a fost incredibil, urmărind toate aceste meciuri cu el de la Wrestlemania îşi face loc pe lista wrestlerilor mei favoriţi. Asta nu înseamnă că Undertaker nu a fost la acelaşi nivel, omul a fost foarte aproape de a îşi rupe gâtul, acesta fiind probabil şi motivul pentru care Meltzer nu a dat toate cele 5 stele meciului. În afară de incidentul menţionat anterior, totul a fost perfect, de la comentariu până la arbitru.

Cred că acest bout marchează şi apariţia festivalului de finisher-uri, doar că aici toate au avut sens, iar recovery time-ul a fost on point, nu cum se întâmplă în zilele noastre. Ţin minte că meciul m-a atras de la prima vizionare şi l-am urmărit de mai multe ori, de fiecare dată eram impresionat de suspanul pe cae l-a oferit în ultimele minute.