WWE a publicat pe canalul de YouTube, pentru o perioadă limitată, meciul dintre Authors of Pain şi #DIY de la NXT TakeOver: Chicago, motiv pentru care voi reposta review-ul meu pentru acest meci şi totodată vă invit să îl (re)vedeţi.

La NXT TakeOver: Chicago a avut loc heel turn-ul lui Tommaso Ciampa. Aici stau bazele unuia dintre cele mai “hot” feud-uri ale momentului.

Încă de când am văzut că meciul pentru titlul NXT nu este în main event, mi-am dat seama că acesta va fi o nebunie. Somebody’s gonna die tonight.

Authors of Pain au arătat, din nou, ca nişte veritabili monster heels, iar mare parte din merit o au #DIY. Nu a fost un spot fest în genul The Young Bucks vs. The Hardys de la Supercard of Honor, pentru că aici a existat şi o poveste şi, mai important, a fost bine spusă.

Am “mirosit” heel turn-ul lui Ciampa încă de când Gargano l-a salvat şi a ales să îşi ia el scara în mufă. Spot-urile au fost demenţiale, nebuneşti, chiar nu am cuvinte pentru ce s-a întâmplat aici şi în general pe parcursul întregului show.

Heel turn-ul a fost genial, iar reacţia publicului pe măsură. Aici se vede un public deştept, nu doar că l-au huiduit din toate puterile pe Ciampa, dar au existat şi chant-uri precum “FUCK YOU CIAMPA”.

Rating: ****1/2