Nu! chiar daca o sa aibe meci la WrestleMania 28 contra lui John Cena, The Rock nu va salva WWE-ul.O sa avem un angle foarte frumos,incitant si plin de promo-uri marca The Rock. Referitor la promo-uri, vreau sa detaliez putin. Nu trebuie sa ne asteptam sa aibe exact stilul de promo-uri pe care le avea in WWF, wrestlingul s-a schimbat, audienta s-a schimbat, competitia in wrestling s-a schimbat. Nu, The Rock nu o sa fie la fel.

Lupta, The Rock vs John Cena nu o sa fure show-ul la WrestleMania. Nu ma astept sa avem un meci de wrestling foarte bun, insa story-ul pana atunci o sa distraga atentia de la abilitatile limitate in ring ale lui Cena si de la faptul ca The Rock o sa termine benzina dupa 10 minute(mai punem  aici si lipsa de antrenament in ring ale acestuia).

De ce The Rock nu o sa salveze WWE-ul? Pentru ca aceasta companie nu are nevoie de aceiasi wrestleri care au ridicat-o, poti sa ii aduci pe toti: Bret Hart, Stone Cold, The Rock, HBK…dar nu o sa rezolvi decat temporar, pentru maxim 6 luni, pentru ca acesti wrestleri nu se mai pot intoarce full time. Sunt batrani,accidentati, nu mai vor sa fie plecati zi de zi. Da! mereu o sa fie bine venit un one more match, dar doar la un PPV gen WrestleMania.

WWE trebuie sa modifice ceva! Angle-ul cu CM Punk este un inceput promitator, dar nu vreau sa vad aceste modificari doar in Main Event,trebuie sa plecam de la Middle-Card in sus, toate storyline-urile parca se invart in jurul Main Eventului, nu vreau sa mai dau fast forward pana la Main Event pentru ca booking-ul la Middle-Card se-nvarte in cerc, aceleasi lupte pentru aceeasi centura intre aceiasi wrestleri…

Cel mai trist, este ca toata ideea din spatele story-ului cu CM Punk a fost booked de Vince McMahon si pe urma cu idei de la Punk,HHH si Cena. Dupa mine, trebuie data afara echipa de creatie si adusi alti oameni, cu alte idei, un suflu nou,oameni care vor sa munceasca si sa acopere tot show-ul saptamanal de 2 ore. Nu doar 30 de minute cum se-ntampla acum.

Toata lumea se scuza ca nu ai wrestleri pentru main event..nu sunt de acord. WWE are wrestleri care din punct de vedere tehnic pot duce un main event, doar ca nu au skill-ul necesar la microfon (din punctul meu de vedere, un wrestler nu are ce cauta in Main Event fara aceste doua skill-uri).

Ati observat cat de putin timp au la microfon cei din Middle-Card? Sunt saptamani cand acesti wrestleri nici nu au promo-uri…Consider ca acest skill este mult mai usor de invatat decat wrestlingul.Decat sa ii lasi sa se zbata in Middle-Card doar pentru ca nu stiu bine cu microfonul mai bine ii duci la cursuri.Exista cursuri care fac exact asta, ajuta oamenii sa se relaxeze si sa vorbeasca fara probleme in fata fanilor.

Ca sa inchei acest articol cu o concluzie, exista o vorba romaneasca care se potriveste perfect:  Cu o floare nu se face primavara