Se pare că superstarul din WWE Lars Sullivan este aproape să revină în ring. Într-un clip postat pe contul său de instagram, Sullivan poate fi văzut cum ridică picioarele, ceea ce este un semn bun, deoarece motivul pentru care a fost scos din acțiune este că s-a accidentat la genunchi. Lars a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi în luna iunie.

Inițial, Sullivan a fost programat să debuteze în main roster în luna ianuarie și planul era ca el să-l atace pe John Cena. Acest lucru ar fi dus la un meci între cei doi la WrestleMania. Cu toate acestea, planurile au fost anulate după ce Lars a fost trimis acasă în urma unei probleme de anxietate.

Planurile au fost amânate din nou când Sullivan a făcut comentarii controversate despre rasă, femei și religie pe social media. Comentariile au fost făcute cu un an în urmă pe un forum de culturism. Lars a recunoscut cele spuse dar susține că acum este o persoană diferită și ceea ce a spus la momentul respectiv nu reflectă persoana lui din prezent.

Lars Sullivan a debutat în main roster imediat după WrestleMania 35. În săptămânile următoare, el a pornit atacuri asupra Lucha House Party, Matt Hardy, Kurt Angle și alții. Planurile pentru el au fost sistate din cauza problemelor la genunchi.