După cum am menționat cu ceva timp în urmă, Randy Orton s-a accidentat la doar câteva minute de la începerea meciului cu AJ Styles în cadrul unui house show ce a avut loc aseară în Hershey, PA. ”The Viper a încercat să execute un RKO și a aterizat greșit. Acesta a fost momentul în care meciul s-a oprit iar medicii au venit în ring pentru a verifica starea lui Orton.

Deși fanii sunt îngrijorați că Randy s-ar fi putut accidenta la genunchiul stâng, se pare că totul este în regulă. Dave Meltzer a raportat pentru Wrestling Observer Newsletter că accidentarea lui Orton face parte dintr-un storyline și este keyfabe.

Este interesant să vedem dacă oficialii vor folosi un angle cu respectiva accidentare suferită la house show, în cadrul unui show TV. Înainte nu avea deloc legătură ceea ce se întâmpla la un live event, cu ceea ce era pe TV, exceptând cazul unei accidentări legite sau o schimbare rară a unui titlu.

Rămâne de văzut cum va decurge această situație. În acest moment, Randy Orton nu a făcut nici un comentariu despre starea lui de sănătate.