PWInsider raporteaza faptul ca announcerul si Hall of Famer-ul WWE-ului, Jerry Lawler si-a petrecut noaptea dintre ani in spital. Mike Johnson a declarat ca in ultimele zile Lawler a fost tratat pentru diverticulita si cel mai probabil va mai ramane in spital pentru cateva zile.

Multi atleti si luptatori de MMA cunosc ce este diverticulita. Aceasta este boala care l-a fortat pe Brock Lesnar in urma cu cativa ani sa isi indeparteze o sectiune din colonul sau, lucru care l-a determinat sa isi incheie cariera de luptator de MMA la scurt timp dupa interventia chirurgicala. Diagnosticul acestei boli poate fi tratat in mai multe feluri, de la antibiotice, pana la o dieta extrem de exigenta sau in cel mai rau caz, o eventuala operatie. Inca nu se stie de ce Lawler sufera de aceasta boala, insa primele rapoarte care au venit au raportat faptul ca announcerul WWE-ului s-a pricopsit cu diverticulita in urma constipatiei si presiunilor din bolul sau alimentar. Simpotemele diverticulitei sunt durerea abdominala, febra si vomitatul.

Chiar daca intr-un fel putem fi bucurosi ca spitalizarea lui Lawler nu se leaga de probleme pe care le-a suferit la inima in 2012, diverticulita este o boala foarte serioasa. WrestleBook va va tine la curent cu sanatatea lui Jerry Lawler in urmatoarele zile, insa pana atunci echipa noastra isi doreste sa ii transmita Hall of Famer-ului WWE-ului o insanatosire cat mai grabnica.