Dupa ce lupta pentru titlul Heavyweight dintre Cain Velasquez si Junior Dos Santos a fost mutata la UFC on Fox 1 un nume era clar predestinat pentru show’ul din San Jose. Dan Henderson. Iata ca ceea ce era doar o eventualitate s-a intamplat asa ca Dan Henderson s-a intors in UFC. Singura intrebare era pe cine va intalni fostul dublu campion Pride si actualul campion Light-Heavyweight in Strikeforce.

Acum cateva zile totul a fost confirmat: Shogun Rua, proaspat dupa o victorie rapida in fata lui Forrest Griffin va fii cel care il va intalni la UFC 139 pe Dan Henderson. Dana White a continuat sa creasca importanta luptei spunand ca este foarte posibil ca invingatorul dintre Shogun si Henderson sa fie urmatorul in linie pentru a il infrunta pe invingatorul dintre Jon Jones si Rashad Evans.

O alta lupta mult asteptata de fanii MMA este cea dintre Wanderlei Silva si Cung Le. Vitor Belfort, cel ce urma sa il intalneasca pe Cung Le, s-a accidentat locul sau fiind luat de legenda Pride Wanderlei Silva. Cardul a continuat sa creasca in importanta odata cu adaugarea luptei dintre Urijah Faber si Brian Bowles. Faber si Bowles se vor bate pentru a-si lua revansa in fata campionului Dominick Cruz sau, in cazul in care in acest weekend vom avea o surpriza, sansa de a se bate cu Demetrious Johnson pentru centura Bantamweight.

Card’ul incomplet arata in urmatorul fel:

Mauricio “Shogun” Rua vs Dan Henderson

Wanderlei Silva vs Cung Le

Brian Bowles vs Urijah Faber

Martin Kampmann vs Rick Story

Jason Brilz vs Ryan Bader

Kyle Kingsbury vs Stephan Bonnar

Raphael Dos Anjos vs Gleison Tibau

Tom Lawler vs Chris Weidman

Miguel Torres vs Nick Pace

 

Reveniti pe Wrestlebook pentru alte lupte si predictii pentru UFC 139 in saptamanile ce urmeaza.