Feud-ul Kevin Owens-Sami Zayn

20160309_Zayn_Owens_1920x1080--4e98386b3a792d6345d42a78f62f9ecc

Topica sugerata de J0K3R1337 mi se pare interesanta din mai multe puncte de vedere. Pe langa faptul ca rivalitatea lor este una din cele mai bune in acest moment, mi-a placut faptul ca s-a facut legatura intre NXT si main roster astfel incat feud-ul a avut logica,build-up-ul facandu-se inca din NXT. In afara de faptul ca cei doi au o chimie excelenta in ring, fiecare are un arsenal foarte variat de manevre.

tumblr_njn19vYpGm1srbyoyo1_400

Continuarea feud-ului

Mie personal mi-ar placea ca in acest feud sa fie inclus Apollo Crews. De ce Crews? Pentru ca in acest moment caracterul sau nu are o directie. Cum? L-as pune pe Owens la Raw sa tina un discurs despre Sami Zayn unde l-ar include si pe Apollo Crews, care a trecut pe langa el la Raw cand si-a facut intrarea(lucru care s-a intamplat) fara a i se oferi putin de respect. Boom! Se aude melodia lui Crews. Vine in ring, K.O il provoaca si apoi melodia lui Sami. Sami vine in ring si se ia la pumni cu Owens iar apoi acesta il pune la pamant pentru o perioada scurta. Crews spune ceva la mic cum ar fi  “None of my business” iar apoi se indreapta spre vestiare. In acest moment K.O ia microfonul si il provoaca pe Crews in ring. Acesta vine in ring si il executa pe K.O  aruncandu-l in afara ring-ului, urmand sa il ridice pe Sami de la podea. Dupa lupta brutala dintre Owens si Zayn de la Payback, “The PrizeFighter” l-ar ataca pe Sami fara mila pentru o perioada lunga,  urmand ca Apollo Crews sa intervina pentru a il apara pe Sami.. Dupa un storyline intre cei 3 , se va anunta un meci tip extreme rules pentru PPV-ul cu aceelasi nume care ar fi Crews & Zayn vs K.O and <…>,partenerul sau urmand sa fie anuntat la Rules. La PPV dupa ce Owens isi face intrarea. Partenerul sau isi face aparitia….

Entrance 5Samoa Joe isi face intrarea cu titlul NXT. Kevin Owens ar urma sa fie numarat de Crews ( de unde va deriva un viitor feud intre cei doi )iar mai apoi dupa ce Joe realizeaza ca partenerul sau a pierdut meciul , acesta incheie show-ul cu un macel,distrugand toti ceilalti wrestleri din ring. Evident, Samoa Joe dupa acest moment nu se va afla complet in main-roster ci inca in NXT. Aceasta ar fi doar un mic “preview” cum va fi cu Joe in roster care va fi si un mic tease pentru fani.