Pre-Show Match: American Alpha, The Hype Bros & The Usos def. The Ascension, The Vaudevillains & Breezango

Analiza: Acest meci ar fi trebuit sa fie doar un showcase pentru American Alpha. Cei doi au aratat foarte bine si acel hot-tag al lui Jordan a fost incredibil. Cei doi au avut spot-urile meciului. Cu totii stim ca American Alpha este fata diviziei la echipe in SmackDown Live. Big Up For them!

In rest, celelalte echipe s-au descurcat la fel de bine, dar nu au fost in spotlight sa zic asa. Cu toate ca acest meci a avut parti bune, a avut si parti proaste. Inteleg ca este un meci 12 man tag team match, dar la un moment dat mi s-a parut ca meciul a fost putin “all over the place” sa zic asa. Nu ma intelegeti gresit, mi-a placut ritm-ul alert al meciului si toate contrele la finalul acestuia formand acel final “messy”, dar la un moment dat mi s-a parut putin exagerat. Cel mai amuzant mi s-a parut cand arbitrul spunea in ring pentru aproximativ 5 minute “Tag First!” si se plimba prin ring nestiind ce sa faca.

Overall, un meci bun pentru Pre-Show, dar am senzatia ca putea fi si mai bun daca ar fost putin mai organizat. Singurele echipe care au stralucit in acest meci au fost American Alpha si The Usos prin acel sneaky tag. Oare acesta sa fie heel turn-ul Usos? Mi s-a parut ca la finalul meciului s-a pus multa atentie pe acel tag. Un Heel turn al Usos acum nu va strica nimanui mai ales ca au nevoie de el cat mai repede. American Alpha vs Usos pentru noile titluri la SmackDown? Could this work?

Pro: Echipele au cooperat bine, American Alpha were great!, ritm alert

Contra: Putin messy dupa parerea mea

Rating: **