Pre-Show Match-Breezango def. The Usos

Analiza: Meciurile din Pre-Show nu prea ofera mare lucru in general si nu prea am nimic pozitiv de vorbit despre ele, dar acest meci este o exceptie. Surprinzator, mi-a placut meciul asta foarte mult, avand in vedere ca este un meci de pre-show. Cu toate ca in preview am mentionat ca nu vreau sa vad acest meci, imi retrag cuvintele. Meciul isi merita fiecare minut. Meciul a avut actiune rapida, near-fall-uri foarte bune si un public foarte hot care a facut acest meci surprinzator de bun!

As vrea sa adaug urmatorul lucru: Felicitari Breezango! Nu ma gandeam ca voi spune asta, dar cei doi sunt entertaining si lucreaza bine impreuna si observ ca publicul sunt de partea lor. Ma bucur pentru ei. Singurul lucru care il aveam impotriva lor a fost acel mini-feud cu Golden Truth. Breezango, ca wrestleri nu sunt rai, singurul lucru care m-a deranjat a fost gimmick-ul si mod-ul in care au fost formati, dar asta este doar vina echipei creative, wrestlerii in sine facandu-si treaba foarte bine.

Pe de alta parte, cum am mentionat si in preview, Usos vor fi huiduiti in viitorul apropiat. Acel viitor mentionat anterior nu se afla departe absolut deloc. Cei doi au fost huiduiti pana si in acest meci in fata la Breezango, fapt ce ma bucura, pentru ca universul trage semnalul de alarma ca Usos trebuie “modificati” putin.

Chiar sunt foarte mandru de acest meci.

Pro: Performanta surprinzator de buna din partea celor doua echipe, pentru calibrul unui meci pre-show. Felicitari! Near-fall-uri foarte bune, Public Hot

Contra: N/A

Rating: **1/2