Intr-un interviu recent, Triple H, fostul campion mondial al WWE-ului si actualul responsabil de semnarea noilor talente ale companiei, a confirmat interesul companiei pentru unul dintre cei mai “hot” wrestleri din momentul de fata, Kenny Omega, care alaturi de Kazuchika Okada, a reusit sa aiba primul meci de 6 stele din istoria wrestlingului:

“Cand vine vorba de Kenny Omega, trebuie sa intelegeti ca WWE-ul este interesat de orice wrestler care este talentat”, a declarat Triple H intr-un interviu recent de promovare a turneului WWE-ului de weekendul acestia din Marea Britanie.

“Daca un wrestler este intr-adevar talentat si vrea sa lucreze pentru WWE, adica vrea sa isi expuna talentul pentru cea mai mare companie de wrestling din lume si daca vrea ca talentul lui sa fie vazut de persoane din intreaga lume, atunci cu siguranta ca ar trebui sa semneze cu noi. Daca un wrestler talentat isi doreste sa discute cu noi si este interesat sa lucreze pentru WWE, atunci voi fi mai mult decat fericit sa discut cu respectiva persoana.”

“La fel si in cazul lui Kenny Omega. De fiecare data cand sunt intrebat de presa de un anumit wrestler, o sa presupun ca este un wrestler care merita sa ajunga in WWE, daca talentul acestuia a ajuns in atentia voastra. Tocmai de aceea va pot spune ca, da, sunt interesat sa il aduc pe Kenny Omega in WWE”.