Triple H a participat în cursul zilei de ieri la o conferință media pentru a promova evenimentul de duminică NXT UK TakeOver: Blackpool II. Cei de la Metro.co.uk au fost prezenți și au putut să pună câteva întrebări. În timpul interviului, Hunter a fost întrebat despre posibilitatea ca CM Punk și AJ Lee să revină în WWE.

Acest lucru se întâmplă după ce soția lui Triple H, Stephanie McMahon, a comentat recent despre Punk și AJ Lee. Cei doi ar fi încântați dacă acest cuplu s-ar întoarce în companie.

”Dacă ei ar decide să revină, atunci în mod sigur compania îi va primi cu brațele deschise. Nu cred că s-a pus vreodată problema ca aceste două persoane să nu se întoarcă în compania noastră. Talentele incredibile sunt întotdeauna incredibile dar există multe lucruri în lumea buissnice-ului pe lângă a fi talentat…mi-ar plăcea și mie să fiu din nou tânăr, însă nu se poate întâmpla asta. Mi-ar plăcea să-i văd pe CM Punk și AJ Lee din nou în WWE. L-am auzit pe Vince spunând asta de nenumărate ori: ”Niciodată să nu spui niciodată!.””

AJ Lee a declarat recent ca a stat ”foarte retrasă” din pro wrestling, în timp ce Punk nu a exclus o revenire și lucrează în prezent pentru FOX Sports în cadrul show-ului WWE Backstage, ca analist special.