Triple H a acordat recent un interviu pentru Sports Illustrated. Interviul integral, în limba engleză, poate fi citit aici. 

Despre reacţia pe care o primeşte Roman Reigns: “Oamenii se pot uita la Roman Reigns şi pot spune «Încercarea eşuată care este Roman Reigns», dar Roman Reigns vinde bilete. Roman Reigns primeşte una dintre cele mai mari reacţii în fiecare seară, indiferent că este huiduit sau aclamat. Fanii care spun «Nu înţeleg de ce nu îl fac pe Roman Reigns heel!» Nu este deja? Dacă crezi ceea ce crezi şi spui «De ce nu îl fac heel? 70% din public îl huiduie!» Dacă asta crezi, nu înseamnă că este deja cel mai mare heel pe care îl avem? Dacă 70% din public îl huiduie, înseamnă că este heel. Noi doar îl prezentăm într-un mod diferit pentru a te face să îl urăşti.”

Despre faptul că a fost cel pedepsit după incidentul din MSG: “Am înţeles că el (Vince McMahon) trebuia să pedepsească pe cineva. Am înţeles conversaţia pe care am avut-o cu el. Singurul lucru pe care i l-am spus a fost «Trebuie să ştiu, la final, că totul s-a încheiat. Dacă nu este nicio lumină la capătul tunelului, nu pot să-mi fac munca şi nu pot să fiu aici. Nu vreau să plec, vreau să stau aici pentru totdeauna. Dar dacă nu este nicio lumină la capătul tunelului, ce rost are? Dar dacă s-a încheiat, atunci dă-mi orice pedeapsă trebuie să îmi dai.» Vince mi-a spus că incidentul va fi dat uitării imediat cum voi ieşi pe uşă. Mi-am primit pedepsa şi am câştigat respect după aceea. Realitate este că i-am mai spus ceva lui Vince la acea întâlnire. L-am întrebat de ce a fost toată lumea în picioare în acel moment. A fost cea mai mare reacţie a serii. (Din acel moment) industria s-a schimbat.”