Unul dintre cei importanti oameni din istoria de 11 ani a TNA Wrestling este, cu siguranta si fara niciun dubiu, Christian Cage.

Debutand in wrestling-ul mare in 1998, Christian s-a facut remarcat in echipa pe care o facea cu bunul sau prieten, Edge. Echipa se numea Edge & Christian. Cei doi au revolutionat lumea wrestling-ului la echipe si au capturat inimile a milioane de fani prin meciuri extraordinare si momente memorabile. Dupa ce echipa s-a destramat, Christian a continuat sa straluceasca ca singles competitor, avand meciuri grozave cu oameni ca Edge, Chris Jericho si multi altii si a reusind sa castige titlul Intercontinental in mai multe randuri.

Avand meciuri foarte bune si castigand admiratia si respectul fanilor, se parea ca in scurt timp va ajunge in varful muntelui WWE. Dar ceva s-a intamplat: a schimbat muntele. A ales un munte nou, TNA Wrestling. Aici a petrecut 4 ani de zile, ani care sunt considerati apogeul carierei sale.

Fie ca a fost heel sau ca a fost face, Christian Cage era starul show-ului, era mereu aproape de main event. TNA a avut un impact extraordinar asupra carierei sale, dar si Christian a avut un impact urias asupra companiei.

Asadar, am decis sa fac un TNA Top 10 Momente Christian Cage.