281209_10150246570281026_7013689_n#1. Jerry Lynn
Jerry Lynn este numarul 1 in acest top al fostelor nume din X-Division, datorita a ceea ce inseamna munca sa pentru X-Division. Bataliile dintre Jerry Lynn si AJ Styles au fost ceea ce a atras atentia asupra X-Division. Intr-o perioada in care TNA ducea lipsa de nume cunoscute, Jerry Lynn a fost acolo ca sa cladeasca fondatia companiei.

Lynn nu numai ca era un luptator talentat, dar a repreznetat veteranul de care avea nevoie divizia. In multe interviuri, Paul Heyman il lauda pe Terry Funk pentru ca a fost veteranul de care avea nevoie vestiarul ECW in primii ani; Jeryy Lynn este pentru TNA echivalentul a ceea ce a fost Terry Funk pentru ECW in perioada aceea. A detinut titlurile X-Division si Tag Team in mai multe ocazii, si a fost deseori implicat in meciuri de legenda, iar apoi a lucrat backstage pentru TNA. Se vorbeste ca 2012 este ultimul an din cariera lui Jerry Lynn, iar in curand va fi si trebuie sa fie introdus in Hall Of Fame-ul TNA. Fara niciun dubiu, daca nu era Jerry Lynn, nu era nici X-Division.

Aceasta este lista mea de fosti wrestleri X-Division. Puteti sa schimbati cateva nume, sa intoarceti lista cat vrei, dar aceleasi nume vor aparea la toata lumea. Divizia X este o importanta atractie speciala pentru fanii wrestlingului. Desi o parte din pioneri sunt inca in companie, sa nu-i uitam nici pe cei care nu sunt.