Episodul incepe cu Bully Ray, Scott Steiner, and Gunner -membrii Immortal – venind in ring. Iese si Mr.Anderson. Immortal incearca sa il convinga pe Anderson sa intre si el in grupul lor. Fiecare isi dau motivele, ultimul fiind ca ii pot “aranja” pe Sting si Kurt Angle in meciul ce va urma. Luminile se sting si muzica lui Sting se aude. La revenirea luminilor Kurt Angle e in ring si il curata de membrii Immortal inainte sa aiba un stare down cu Anderson

Intr-un meci Bound for Glory series Crimson il invinge pe Bobby Roode dupa un Red Sky.

Abyss este backstage cu un prosop peste cap. Apoi Brian Kendrick este aratat meditand si purtand masca lui Abyss

Brian Kendrick vine in ring, inca purtand masca lui Abyss. Acesta din urma este chemat in ring. Monstrul din TNA inca are prosopul pe cap. Kendrick face un promo destul de criptic despre motivul pentru care Abyss poarta masca si mentioneaza meciul lor la Destination X. Masca este inapoiata, iar Abyss o pune repede pe fata. Apoi Kendrick este victima unui asalt a lui Abyss ce include un Shock Treatment si un Black Hole Slam. Monstrul vrea sa continue cu un scaun, dar este oprit de Amazing Red, Generation Me si Alex Shelly.

Kurt Angle este backstage si il vede pe Sting care rade. Sting face un promo despre Impactul de saptamana viitoare pe care il numeste Cosmarul unui nopti de vara.

Intr-un meci de calificare pentru Destination X Jack Evans invinge pe Tony Nese si Jesse Sorensen via pinfall dupa un 630 Splash

Meciul pentru contractul TNA de la Destination X este stabilit: Jack Evans vs Low Ki vs Zema Ion (Shiima Xion) vs Austin Aries.

Intr-un Handicap Match, Velvet Sky o invinge pe ODB si Jackie.  ODB o loveste pe Jackie cu un scaun din greseala, iar apoi se trezeste cu acelasi scaun in cap multumita unui sut bine plasat de Velvet. Dupa un Snap DDT pe Jackie pe acelasi scaun, Velvet obtine pinfall-ul.

Intr-un meci Four Courners Survival, Rob Van Dam il infrange pe AJ Styles, Christopher Daniels si Jerry Lynn. In meci de obicei cuplurile care se infruntau erau RVD sau Jerry Lynn vs Aj Styles sau Christopher Daniels. Van Dam si Lynn au avut un scurt moment in care s-au confruntat. RVD castiga dupa un 5 star frog splash pe Daniels.

Intr-un meci Bound for Glory Series, Devon si D’Angelo Dinero obtin victoria versus James Storm si Matt Morgan. Inainte de meci Devon incerca sa il tina pe Dinero departe de copii sai care erau ringside. In meci, Matt Morgan l-a oprit pe James Storm sa obtina victoria pentru ca vroia punctele pentru el. Victoria este obtinuta de Devon dupa ce ii este oferita de Dinero printr-un tag. Devon pare confuz asupra acestui act.

Backstage, Hulk Hogan il ataca pe Sting cu o bata de baseball.

Intr-un handicap match Bully Ray, Abyss, Scott Steiner si Gunner ii inving pe Kurt Angle si Sting. Sting nu a putut participa din cauza atacului de mai devreme. Angle se descura pentru o perioada. Anderson vine in ring si se pune in coltul lui Angle. Dupa ce Angle face tag-ul catre Anderson, Asshole-ul din TNA face un Mic Check pe fostul campion olympic si il ajuta pe Bully Ray sa obtina victoria.

Dupa meci, Anderson este imbratisat de cei din Immortal. Hulk Hogan aplauda din capul rampei.

Intr-un meci inregistrat pentru Xplosion: Hernandez (cu Anarquia, Sarita si Rosita) il invinge pe Max Buck (cu Jeremy Buck)

MeciCastigatorCum a castigat
Jack Evans vs Tony Nese vs Jesse SorensenJack EvansPin
Velvet Sky vs ODB & JackieVelvet SkyPin
Rob van Dam vs Jerry Lynn

vs AJ Styles Vs Christopher Danniels

Rob van DamPin

Devon & D’Angelo Dinero

vs

Matt Morgan & James Storm

Devon & D’Angelo DineroPin

Bully Ray, Abyss, Scott Steiner & Gunner

vs

Kurt Angle & Sting

Bully Ray, Abyss, Scott Steiner & GunnerPin