Incepem cu o retrospectiva a evenimentelor de saptamana trecuta , mai specific inselatoria lui Sting si Bully Ray costandu-l pe Mr. Anderson meciul cu Kurt Angle. In ring Bully Ray incearca sa promoveze un posibil meci intre Immortal si Fortune, dar este intrerupt de Anderson. Dupa o serie de cuvinte cei doi sunt tinuti despartiti de intreg grupul Immortal.
Fortune comes out and says it sounded like Immortal was calling them out, and they will accept that invitation. Fortune rushes the ring and clears Immortal out, though James Storm appears to have hurt his back during the skirmish.

Sunt anuntate 3 meciuri din Seria Bound For Glory si semnarea contractului Angle vs Sting.

Madison Rayne vs Miss Tessmacher

Castigatoare: Miss Tessmacher via pinfall

Madison o ataca pe Tessmacher dupa meci si Mickie james intervine. Angelina Love se implica si ea si in final apare si Winter. Mickie ramane victima dupa ce este lovita cu centura.

Bound For Glory Series: Devon vs AJ Styles

Winner: Devon via pinfall

Pope e in afara ringului si o imbratiseaza pe sotia lui Devon. Evident Devon nu este fericit cu asta si este oprit de AJ Styles. Apare si Daniels si apoi el si AJ smerg backstage certandu-se.

Bound For Glory Series: The Pope vs Samoa Joe

Winner via DQ (reverse): Pope

Joe e DISPERAT de nervi, si alearga arbitrul backstage. Acolo tipa despre cum TNA este impotriva lui spunand ca cineva anume e vinovat.

Bully Ray se cearta cu Hulk Hoga, si in final accepta sa isi ceara scuze fata de Ken Anderson.

Hernandez vs Robert Roode

Castigator: Hernandez

Ray intra in vestiarlul lui Anderson. Aici spune ca respectul sau fata de industrie la adus aici. Isi cere iertare fata de ce a zis si ii intinde mana. Anderson desi ezita, dupa ce Ray spune ca acesta nu isi cere scuze prea des, accepta. Rey ii tranteste un genunchi intre picioare.

Austin Aries vs Alex Shelley

Castigator: Austin Aries

Dupa meci Aries se lauda lovind-ul pe Shelly. Kendrick vine sa salveze situatia iar Aries fuge.

Bound For Glory Series: Gunner & Scott Steiner vs Crimson & Rob Van Dam

Castigatori: Crimson & Rob Van Dam (RVD ia pin-ul pentru 7 points)

Sting si Angle sunt in ring pregatiti sa semneze contractul. Angle semneaza primul si apoi face cateva comentarii despre Sting. Toate pline de respect. Sting ia microfonul si intoarce favorul, iarasi numai cu vorbe de lauda. Segmentul se incheie cu Sting spunand ca desi exista respect intre cei doi, titlul nu il va parasi decat daca va fi dus aproape de moarte. Promisiunile sale fata de Dixie Carter, cei din vestiar, sunt mult prea puternice si chiar daca are respect pentru Angle, el trebuie sa mearga pana la capat.