Bray Wyatt a tinut mai multe promouri in ultimele saptamani, cerand sa lupte contra lui The Undertaker la WrestleMania 31. La episodul din aceasta saptamana, The Undertaker a raspuns provocarilor lui Bray Wyatt.

In timpul unui segment din ring de la Monday Night RAW, luminile au fost stinse in arena Consol Energy Center, astfel, Bray Wyatt fiind intrerupt in timp ce tinea un nou promo. Scaunul pe care statea in mod normal Bray Wyatt, a fost “lovit de fulger”, astfel luand foc. Gongul deja bine cunoscut al lui The Undertaker a putut fi auzit din boxe iar pe ecran a aparut mesajul At WrestleMania, The Man Will Come Around. Astfel, fiind confirmat meciul de la WrestleMania 31 intre The Undertaker si Bray Wyatt.

“The Man Will Come Around” face referinta la o melodie a lui Johny Cash. La inceputul melodiei, Cash citeste din cartea Apocalipsa: “Am auzit zgomotul unui tunet, una din cele patru bestii a zis vino sa vezi. Si am vazut, un cal alb.

In trecut, The Undertaker a folosit melodia Ain’t No Grave, produsa tot de Johnny Cash pentru a promova feudul de la WrestleMania 26 cu Shawn Michaels si cel impotriva lui Triple H.